Brněnský Majáles 2014 se blíží!

Největší brněnská událost tohoto jara se velkým kvapem blíží! Oblíbený Brněnský Majáles totiž bude už za několik málo týdnu, konkrétně 7.května 2014!

Po velmi dobré zkušenosti z minulého roku tak festival opět proběhne v areálu brněnského výstaviště, kde využije jeho velké kryté i venkovní plochy. Oproti předchozímu ročníku však přibude ještě prostor obřího pavilonu P a jeho sousední místa.

Majáles nabídne program na 5 venkovních a 4 krytých scénách v pavilonech. Pavilon Z bude opět sloužit jako odpočinková a servisní zóna. Kryté haly poskytnou útočiště návštěvníkům až do ranních hodin.

Hlavní hvězdy celého festivalu budou pak Tomáš Klus, Chinaski, Horkýže Slíže, Divokej Bill, Mandrage, MIG 21, Vypsaná Fixa, Wohnout, UDG a metaloví Dymytry. Pořadatelé také kromě oznámených anglických THE FEUD potvrdili druhou zahraniční návštěvu – holandské KENSINGTON.  Dvě pódia zůstanou vyhrazena pouze studentským kapelám, kterých se letos představí minimálně patnáct.

O celém festivalu a připravovaných novinkách vás budeme ještě informovat:)

Pro další podrobné informace o Brněnském Majálesu 2014 přejděte na oficiální stránky akce:  BRNĚNSKÝ MAJÁLES 2014

O festivalech Majáles

Majálesy v Praze, Brně a Hradci Králové pořádá 11. rokem Studentská organizace StudentZone. Jde o akce s největší studentskou organizační základnou v ČR. Myšlenka „celoměstského“ Majálesu je založena na spolupráci studentů napříč všemi vysokými a středními školami.

Výsledkem jejich práce je organizace jak akcí širšího programu oslav v Majálesovém měsíci studentů (tj. stavba májky, kandidátské večírky králů Majáles, celková kampaň králů a miss, pestré doprovodné akce), tak hlavního dne oslav (majálesový průvod, velké studentské zóny na Majáles OpenAiru, koncerty studentských kapel, volba krále, prince a miss Majálesu).

Studenti tvoří jasnou majoritu také mezi návštěvníky akcí, přestože je akce zcela otevřena veřejnosti. Proto má festival opravdový duch mládí a svůj nenapodobitelný genius loci.