Dny Marianne v obchodě a showroomu KONSEPTI

Blíží se Dny Marianne, největší slevová akce roku! Od 13. do 15. září nakoupíte výhodněji v celé řadě obchodů, a to nejrůznější věci. Slevový kupón v časopise Marianne najdete také do obchodu a showroomu KONSEPTI, který je pár měsíců nově otevřený také v Brně, v H-Parku na Heršpické. Mají tu opravdu nádherný nábytek, bytové doplňky a dekorace a tak věřím, že by nákup, navíc se slevou, právě zde mohl udělat radost. ;) Dnes mám pro vás malou reportáž z tohoto obchodu a také informace právě ke slevám v rámci Dnů Marianne.

Pořídit si cokoliv výhodněji, se slevou, to vždy potěší, co si budeme povídat. :) A právě slevy na celou řadu věcí nám přinesou Dny Marianne – největší slevová akce, která se každoročně koná v září. V časopise Marianne (nebo Marianne Bydlení) najdete mnoho slevových kupónů do celé řady obchodů, takže je určitě fajn je využít!

Jak jsem napsala v úvodu, slevový kupón tu je také do obchodu a showroomu KONSEPTI, který je pár měsíců nově otevřený také v Brně. Mimochodem, showroom KONSEPTI jsem vám už dříve na blogu představila – více se dozvíte ZDE.

Jaké slevy tu v rámci Dnů Marianne budou?
Můžete zde uplatnit slevový kupón na 20%, a to na vše, kromě outletových produktů. Navíc, pokud budete platit s platební kartou Master Card, je sleva další 3% – celkem budete mít tedy slevu 23%.

Navíc, zboží je možné si objednat a rezervovat předem (ne vše je zde skladem, tudíž počítejte s určitou dobou na dodání).
Vámi vybrané produkty pak zaplatíte během Dnů Marianne a rovnou uplatníte slevový kupón.

Tak a ještě v krátkosti – co přesně v obchodě a showroomu KONSEPTI mají?

Ve dvou patrech showroomu KONSEPTI si můžete vybrat z celé řady doplňků, najdete tu také nábytek, postele, ale třeba i opravdu dokonalé designové osvětlení, které se stane krásným a dominantním prvkem vašeho interiéru.

KONSEPTI v Brně nabízí sortiment mnoha skvělých značek designového nábytku. Za pozornost stojí určitě i dva brandy Kartell a Javorina, které tu jsou coby “shop in shop” – a mají neskutečně pestrou a zajímavou nabídku.

Kartell je obecně asi nejúspěšnější značka italského designového nábytku. Zpracovává ojedinělým způsobem plasty, spolupracuje s těmi nejlepšími designéry a neustále jde svým technologickým vývojem vpřed.

Javorina je tradiční slovenská značka s velmi dlouhodobou a pestrou historií, která zpracovává kvalitní dřevo – jejich nábytek je opravdu úžasný, mě si získal doslova na první pohled. Mám ráda tu hřejivou atmosféru, kterou ve mně dřevěný nábytek vyvolává, navíc v takto tradičním pojetí a designu.

Konsepti v Brně představuje své klíčové značky jako Kartell, Flos, Magis, B&B Italia či Moroso.Prostory o ploše 460 msdílí se slovenskou Javorinou, Royal Comfort a Monikou Měchurovou.

Jedinečnou novinkou je zde pak třeba toto nádherné designové křeslo – věřím, že se takový kousek rozhodně stane dominantní a oblíbeným prvkem vašeho interiéru. ;)

Zkrátka, myslím, že KONSEPTI stojí za návštěvu – a třeba si tu v rámci Dnů Marianne také něco vyberete, navíc za lepší cenu. ;)

Více se ke slevám v rámci Dnů Marianne v obchodě a showroomu KONSEPTI dozvíte ZDE.

Na další fotky mrkněte také do fotogalerie! ;)

Showroom & obchod KONSEPTI najdete v Brně v H-Parku, na Heršpické 1013/11d.

ODKAZ: KONSEPTI / web
ODKAZ: KONSEPTI / facebook
ODKAZ: KONSEPTI / instagram