Představuji: showroom Konsepti

Dnes mám pro vás jednu pestrou a výjimečnou inspiraci z oblasti designu, bytových doplňků, nábytku a dekorací! Pokud vás právě něco takového zajímá, zařizujete interiér a hledáte opravdu originální, moderní a stylové kousky, tak si rozhodně přečtěte následující článek. Chci vám totiž představit zbrusu nový showroom & obchod KONSEPTI, který je asi tři měsíce nově otevřený v brněnském H-Parku na Heršpické. A stojí za pozornost!

V Brně máme zbrusu nový obchod s jedinečným a stylovým nábytkem, bytovými doplňky, nebo osvětlením! Něco takového v našem městě chybělo – a jsem moc ráda, že my, co máme právě tyto designové záležitosti rádi, už máme kam zajít. ;)

Asi před třemi měsíci se totiž v H-Parku na Heršpické 1013/11d otevřel zbrusu nový showroom & obchod KONSEPTI, kde najdete skutečně úžasné záležitosti ve směr ineriérového designu.

Sama jsem tu byla na slavnostním otevření, vše jsem si prohlédla a můžu vám říct, tolik krásných věcí pro vybavení interiéru na jednom místě, to se skutečně jen tak nevidí.

Ve dvou patrech showroomu KONSEPTI si můžete vybrat z celé řady doplňků, najdete tu také nábytek, postele, ale třeba i opravdu dokonalé designové osvětlení, které se stane krásným a dominantním prvkem vašeho interiéru.

KONSEPTI v Brně nabízí sortiment mnoha skvělých značek designového nábytku. Za pozornost stojí určitě i dva brandy Kartell a Javorina, které tu jsou coby „shop in shop“ – a mají neskutečně pestrou a zajímavou nabídku.

Kartell je obecně asi nejúspěšnější značka italského designového nábytku. Zpracovává ojedinělým způsobem plasty, spolupracuje s těmi nejlepšími designéry a neustále jde svým technologickým vývojem vpřed. Za zmínku rozhodně stojí jejich průhledná židle Louis Ghost Chair nebo židle Masters.

Javorina je tradiční slovenská značka s velmi dlouhodobou a pestrou historií, která zpracovává kvalitní dřevo – jejich nábytek je opravdu úžasný, mě si získal doslova na první pohled. Mám ráda tu hřejivou atmosféru, kterou ve mně dřevěný nábytek vyvolává, navíc v takto tradičním pojetí a designu.

Zaujaly mě tu i oblíbené sedací pytle značky Fatboy – určitě budete znát, jsou stále velice oblíbené, pohodlné a také, jedná se o designový doplněk interiéru, který se zkrátka i líbí.

V showroomu Konsepti je k dostání také autentický a sériově vyráběný originál židle Brno. Křeslo vystavené ve vile Tugendhat je fakticky prototypem a odlišuje se od následných a autorem schválených modelů od výrobce Knoll (USA), který disponuje licencí na výrobu těchto křesel.

Konsepti v Brně představuje své klíčové značky jako Kartell, Flos, Magis, B&B Italia či Moroso. Prostory o ploše 460 msdílí se slovenskou Javorinou, Royal Comfort a Monikou Měchurovou.

Zkrátka, pokud sháníte nějaký úžasný, designový kousek domů – ať už  nábytek, doplněk, osvětlení – něco takového, co se stane tím hlavním, jedinečným prvkem, na který se budete rádi dívat – zastavte se sem, věřím, že budete nadšení. ;)

Výhodou je i parkování přímo před shoroomem, což se také hodí. ;)

Autorkou fotografií je Kristina Chrasteková.

Showroom & obchod KONSEPTI najdete v Brně v H-Parku, na Heršpické 1013/11d.

ODKAZ: KONSEPTI / web
ODKAZ: KONSEPTI / facebook
ODKAZ: KONSEPTI / instagram