Kosmetika: otestováno – moje TOP vůně posledních 15 let!

Dnes bych vám ráda představila vůbec mou nejvíc oblíbenou vůni, parfém, který je – troufám si tvrdit – až mou skutečnou životní „parfémovou láskou“. Je skvělý, používám ho už snad víc jak 15 let a nikdy mě neomrzí! Zajímavostí je, že tento parfém je primárně pánský – ale dle mého názoru je rozhodně unisex. Voní skvěle – svědčí o tom i to, že se mě už mnoho lidí ptalo, jaké parfém používám. Jak se jmenuje? Clinique Happy v pánském vydání. Víc o této boží vůni v dnešní recenzi. ;)

Už si ani nevybavuji, kde a při jaké příležitosti jsem se s touto vůní poprvé setkala. Ale myslím, že to bylo asi u nějakého muže, před mnoha a mnoha lety. :) Ta vůně si mě okamžitě absolutně získala a já věděla, že ji musím mít.

Parfém Clinique Happy for Men je totiž absolutně jiný. Ve světě parfémů, toaletních vod a vůní zcela vyčnívá, neexistuje žádný, jemu podobný – a i to samo o sobě je co říct. Většina jiných vůní mi totiž často splývá, pletou se mi a takových těch jedinečných je skutečně jen opravdu málo. A Clinique Happy mezi ně rozhodně patří.

Typově je tato vůně skutečně více unisex – i když se uvádí, že je pánská, tak tím, že je svěží, lehká, bez kořeněných a těžkých tónů, tak ji v pohodě sneseme i my, ženy. Co sneseme – budeme si ji maximálně užívat!

Clinique Happy for Men je nasládlá, citrusová – já v ní vnímám tóny mandarinky, pomerančů, grepů, to vše na lehounce květinové bázi.

Co také oceňuji, tak tento parfém vydrží vonět opravdu hodně dlouho – ráno, když použiji, tak i večer na sobě vůni cítím, což mám moc ráda.

Celkově tato vůně působí nesmírně osvěžujícím, povzbuzujícím a energizujícím dojmem. Je ideální asi nejvíc na léto, tím, že je takto osvěžující, ovšem já ji ráda používám vlastně po celý rok.

Clinique Happy for Men je vůbec jediná vůně, v té obrovské škále nabízených parfémů, které jsem opravdu mnoho let doslova věrná. Používám ji s občasnými přestávkami v podstatě snad už těch 15 let – a to se mi u žádného jiného parfému nikdy nestalo.

Až budete mít příležitost, milé dámy – odbočte k parfémům pro pány, kde Clinique Happy najdete a přivoňte si. Já věřím, že si tento parfém taky naprosto zamilujete. ;)
Clinique Happy existuje také ve verzi pro dámy – tato vůně je ale více sladší, květinová, už chybí ten úžasný osvěžující náboj. Pánská verze u mě vyhrává prostě na plné čáře! ;)

Clinique Happy for Men objedávám přes Notino.cz – mají super výběr, vždy tuto vůni skladem a hlavně, za nejlepší cenu. ;)

A POZOR – na Notino.cz bude od 8. do 14.7. probíhat slevová akce Summer Black Friday, kdy pořídíte spoustu super produktů za ještě vís super ceny! Tak doporučuji sledovat, ať vám to neuteče! :)