Nádherné prádlo pro všechny typy postavy v obchodě Budoár!

Téma „spodní prádlo“ nebylo na mém blogu už poměrně dlouho – a tak je čas to napravit, co říkáte? :) Co se nákupu prádla týká, osobně dávám přednost menším obchodům, kde se na prádlo zaměřují a hlavně, kde pracuje opravdu proškolený personál. Takže raději, než velké řetězce, tak menší butiky – právě tam najdete často i takové velikosti, které ty známé značky nemají. Dnes vám chci dát v tomto směru jeden tip – úžasné spodní prádlo pro všechny typy postavy nyní mají také v obchodě Budoár na Květinářské. Spojili se totiž se značkou Caresse, která prádlo nabízí! Spoustu krásných kousků jsem vám tu nafotila – a dnes mám pro vás reportáž. ;)
Milé dámy, jak jsem si sama měla možnost několikrát ověřit – a to jak u sebe, tak u svých kamarádek, tak mnohé z nás žijeme v domnění, že máme určitou velikost spodního prádla – konkrétně podprsenky. Ovšem realita je často zcela jiná!
A to byste se divily, když vám někdo tu správnou velikost pomůže určit a najít, jakou takové prádlo pak dokáže udělat parádu a celkovou službu. ;)
Zkrátka, chce to se v tomto ohledu svěřit do péče nějaké odbornice, která vám poradí. Třeba právě jako v obchůdku Budoár v centru Brna na Květinářské, kde nově najdete překrásné prádlo z butiku Caresse, který budete možná znát… Prádlo z Caresse tak mají právě i v prodejně Budoár, která se primárně dříve zaměřovala na punčochové zboží, což je mimochodem také „vysoce dámská záležitost“. Takže i prádlo je zde rozhodně na správném místě!
Co je zásadní zmínit, tak prádlo, hlavně podprsenky, tu pořídíte ve všech velikostech, a to i pro plnější ňadra – což bývá obvykle v mnohých obchodech problém.
Rozhodně tady oceníte naprosto profesionální, osobní přístup, budou se vám tu věnovat, pomohou najít, vybrat, vyzkoušet, a to také nebývá všude samozřejmostí.
A co je hlavní, prádlo tu mají opravdu nádherné!
Já jsem vám tu pár zajímavých kousků nafotila, opět přímo na sobě, ať máte představu a přehled.
Co mě zaujalo – mají tu i prádlo od oblíbené značky Wonderbra – tu opravdu nikde jinde v Brně nenajdete. ;)
Všechny kousky, co mám na sobě, tu mají samozřejmě i v různých velikostech – pár kousků jsem nafotila i na své kamarádce Tereze, která má jinou velikost, než já.
K podprsenkám si tu samozřejmě můžete vybrat i krásné kalhoty, dále tu mají i nejrůznější body, stahovací prádlo, které je mimochodem také skvělé a za pozornost stojí i oblíbené „bandaletky“ na stehna, které jsou pro mnoho žen nezbytnou součástí letní výbavy.
Super jsou i různé gely proti tření, které si nanesete na stehna – prý to funguje skvěle! ;)
Je super, že už i v centru Brna máme obchod, kde se prádlu věnují, na té profesionální úrovni. Pokud sháníte krásné prádlo v té správné velikosti, zastavte se sem. ;)
Prodejnu Bodoár najdete v centru Brna, na Květinářské 3.
Na více fotek se podívejte také do fotogalerie. ;)