Tip na výlet a ubytování – penzion Belle Donne

Prázdniny jsou tím nejlepším časem na výlety, poznávání krásných okolních míst – a tak pro vás budu mít i pár zajímavých tipů v tomto směru. ;) Dnes bych vám ráda jeden takový dala – a to i s doporučením na příjemné a hezké ubytování v penzionu Belle Donne, který najdete kousíček od Znojma, v Suchohrdlech. Ideální pro celou rodinu, třeba ve spojení s cyklovýlety, nebo zastávkami v mnoha vinařstvích, kterých je v tomto kraji spoustu! Víc v následujícím článku. :)

Věřte, že na výlety a dovolenou často nemusíte jezdit moc daleko – krásně vám bude i poblíž Brna, je zde nádherná krajina a také, spoustu možností vyžití. Třeba se můžete vydat směr Znojmo, kde se rozhodně nudit nebudete, ať už v létě, nebo i na podzim.

Sama z tohoto kraje pocházím a mám k němu skutečně blízko. Dobře to zde znám a vím, že tato oblast má rozhodně co nabídnout. Právě Znojmo je překrásné město s bohatou historií, které rozhodně stojí za návštěvu, najdete zde jak spoustu památek, tak vinné sklípky, nebo cyklotrasy v okolí. A spojení výletu právě se zastávkami v mnoha vinařstvích a sklípcích, třeba na kole – to je přece naprosto ideální! :)

Takže pokud hledáte inspiraci, kam si v létě, nebo i kdykoliv jindy udělat výlet, zkuste to právě sem. A kde se ubytovat? Mám pro vás dnes jeden zajímavý tip!

Ve vesničce Suchohrdly najdete nově vybudovaný penzion Belle Donne, jehož součástí je mimochodem také beauty salon, kde můžete využít kosmetické a kadeřnické služby, což se při plánování výletu může rozhodně také hodit, že? :)

V tomto útulném penzionu se můžete ubytovat ve dvou pokojích a apartmánu, které jsou zařízené v oblíbeném vintage stylu. Pokoje jsou klimatizované – takže na léto perfektní!

Ráno si tu dáte skvělou a bohatou snídani a můžete vyrazit poznávat místní krajinu. ;)

A co je také důležité – právě cyklisté jsou zde samozřejmě vítání! Takže kolo s sebou a hurá prozkoumat krásy okolí – a že jich tady je!

V okolí je mnoho cyklotras, které vás zavedou na mnohá zajímavá místa, do Znojma, na hrady a zámky v okolí (třeba na hrad Bítov), ale můžete se na kole zajet podívat až za hranice, do Rakouska!

Můžete tu také využít „Vinobus“, který vás doveze do mnohých zajímavých vinařství a sklípků v okolí, takže můžete ochutnávat, degustovat – a kola vám Vinobus vezme s sebou taky!

Zkrátka, právě Znojemsko a okolí je pro letní výletování jako stvořené! A pokud nevíte, kde se ubytovat, zkuste právě penzion Belle Donne, je to tu moc příjemné!

Penzion Belle Donne najdete v Suchohrdlech na Znojemské 296, jen malý kousek od Znojma.

Na více fotek penzionu mrkněte také do fotogalerie!

ODKAZ: PENZION BELLE DONNE / web
ODKAZ: PENZION BELLE DONNE / facebook
ODKAZ: PENZION BELLE DONNE / instagram