Dny Marianne se blíží! A výhodněji nakoupíte i v Notinu!

Od 13. do 15. září nás čeká největší slevová akce roku – Dny Marianne! V časopisech Marianne, nebo Marianne Bydlení, najdete slevové kupony do celé řady obchodů (kamenných i online), takže můžete pořídit celou řadu věcí skutečně výhodněji. A slevové kupony na 20% – na celý sortiment – zde bude i do Notina, které bude platit jak na eshopu, tak do kamenných prodejen. A navíc dostanete k nákupu dárek. ;) Víc informací v následujícím článku!

Na Dny Marianne se celá řada z nás opravdu těší, tyto dny nás totiž čekají doslova „nákupní žně“ – výhodněji totiž nakoupíte doslova všechno – oblečení, elektroniku, bytové doplňky, nábytek a samozřejmě, také parfémy, nebo kosmetiku.

A slevový kupón na 20% najdete v časopisech Marianne také na nákupy v Notinu! Notino.cz je největším eshopem s parfémy, kosmetikou, vonnými svíčkami a dalšími nezbytnostmi, které hlavně nám, ženám, dělají radost. Já tu nakupuji pravidelně a vždy k velké spokojenosti. :)

V rámci nákupů během Dnů Marianne tak můžete na Notinu využít slevový kupón na 20% – platí na celý sortiment. A navíc, dostanete k nákupu dárek, a to full-size produkt francouzské značky Saffee dle vlastního výběru.

Kupony Notino najdete ve slevové knížce hned dva – jeden platí na všech pobočkách Notino v ČR (v Brně najdete pobočky dvě, jednu v OC Letmo a druhá je Notino pobočka v OC Campus Square) a druhý platí online.

Takže dámy, pokud potřebujete jakoukoliv kosmetiku, nebo něco pro parádu, slevu v rámci Dnů Marianne na Notinu využijte!

Najdete toho zde opravdu spoustu – mně teď udělala největší radost vlasová kosmetika TIGI – s tou mám opravdu skvělé zkušenosti.

Pokud máte vlnité vlasy, stejně, jako já, doporučuji TIGI Catwalk Curlesque krém – je ideální i pro suché a „krepaté“ vlasy. Vlny od sebe krásně odděluje, dodává jim lesk, přirozený vzhled, zároveň také slouží i jako tužidlo.

Dávám opravdu velmi malé množství (velikosti lískového oříšku) do umytých, mokrých vlasů a namačkám, následně stačí vysušit přes difusér.

Produkty TIGI mají také super vůni a nejinak je tomu i v případě tohoto přípravku!

Dalším skvělým produktem na vlnité vlasy je TIGI Bed Head Foxy Curls – pěnové tužidlo! Používám ji zároveň s výše uvedeným krémem, s tím rozdílem, že pěny dávám větší množství a poté nanesu zmiňovaný krém.

Pěna je skvělá na objem, primárně určená právě pro vlnité vlasy. Vlny nadzvihne, dodá jim objem a tvar – mám jemné vlasy, právě bez objemu, takže pro mě je tento produkt učiněný zázrak.

A opět, skvěle voní, vlasy také nevysouší.

Pokud vás také trápí malý objem vlasů, určitě zkuste šampon a kondicionér TIGI Bead Head Up All Night – právě pro posílení objemu je toto duo určené.

Naprosto božská je u těchto dvou přípravků jejich vůně – umývání hlavy se tak pro vás stane doslova potěšením pro smysly. Šampon i kondicionér voní ovocně a opravdu svěže.

Vlasy jsou po umytí krásně lesklé a hlavně, opravdu uvidíte zlepšení objemu. Za mě jeden z TOP produktů od TIGI – opravdu se mi moc osvědčil!