Dětská značka Mayoral nově v pfb Concept Store Brno a také na eshopu!

Venku už krásné jarní počasí a obchody s módou stále zavřené – takže, pokud si chceme udělat radost, nezbývá, než nakupovat na eshopech. A třeba i pro děti! Proto vám chci dnes dát tip na krásnou dětskou módu značky Mayoral, která je nyní nově dostupná v pfb Concept Store Brno a právě i na eshopu. Ještě před uzavřením obchodu jsem vám tyto věci nafotila – a představím vám je ve své dnešní reportáži. ;)

I když většina z nás tráví v posledních dnech většinu času doma, tak i přes to si můžeme udělat sem tam radost, třeba nákupem něčeho hezkého na sebe, buď pro nás, nebo naše děti. Doufám, že se celá situace co nevidět uklidní a budeme moci zase do ulic a děti do škol a školek (rodiče jistě ví, o čem mluvím ;).

A právě o dětské módě je můj dnešní článek!
Chci vám představit dětskou kolekci značky Mayoral – ta je nově dostupná právě v brněnském pfb Concept Store na Panské a také na eshopu – právě zde můžete nyní tyto věci prohlédnout a objednat.

A co si budeme povídat – nakupování přes eshopy má také své výhody, všechno můžeme prozkoumat a nakoupit hezky v klidu, z pohodlí vlastního domu.

Mayoral je španělská značka, která má opravdu dlouholetou tradici – existuje dokonce už od roku 1941! Jejím hlavním zaměřením je právě dětská móda, a to ve velikosti od miminek, až po velké velikosti, cca do 16 – 18 let věku.

Výběr z jarní kolekce najdete nově v brněnském multibrandovém butiku pfb Concept Store, kde je právě dětská móda vůbec nově – nyní v zastoupení značky Mayoral.

Několik krásných věcí jsem vám zde, ještě před zavřením butiku nafotila – ať máte inspiraci a představu, jak toto oblečení vůbec vypadá.

Stylově jsou to krásně barevné, veselé věci – ideální právě pro děti. Materiály jsou velice příjemné a jednotlivé věci jdou vzájemně dobře kombinovat, není problém si vytvořit i ucelený outfit.

Krásné jsou věci jak pro kluky, tak i pro holčičky, takže maminky, věřím, že nebude těžké si vybrat. Cenově je tato móda také přijatelná. ;)

Co říkáte, super kousky, že?  :)

Na více fotek se detailně podívejte také do fotogalerie. ;)

pfb CONCEPT STORE najdete v Brně na Panské 12, nyní nakupujte přes eshop, viz odkaz níže.

ODKAZ: Plaza Fashion Store / eshop

ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / web
ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / facebook
ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / instagram