Design: Inspirace k vám domů

Dnes mám pro vás článek plný inspirace k vám domů – a to v rámci mé nové rubriky „Design“ – už jste ji možná na mém blogu zaregistrovali… ;) A protože mě právě interiérový design nesmírně baví, má své místo právě i zde. Třeba vás některý z mých tipů osloví! Dnes to bude o krásných kuchyních, které jsou, alespoň pro mě, v celém domě nejzásadnějším místem.

Kuchyně sama o sobě je místem, kde se doma „vyskytuji“ asi nejčastěji. Ráda vařím a kuchyně je vlastně pro mě jakýmsi „cetrem“ domova.
Kuchyni právě také vybírám – novou, do bytu, který zrovna zařizuji. Už mám určitou představu, jakou cestou se vydat, co vybrat, v jakých barvách a s jakým vybavením. Nicméně, i tak stále čerpám novou inspiraci a tipy.

Není to tak dlouho, co jsem vám tady, na blogu, psala o kuchyních Oresi – článek se setkal s vaším ohlasem, proto vám dnes zveřejním víc fotek, právě kuchyní této značky. Myslím, že v poměru cena a kvalita je tato značka fajn a líbí se mi i design kuchyní.

ORESI je na našem trhu už 13 let a za tu dobu si drží dobré jméno a hlavně, těší se také narůstající oblibě mezi svými zákazníky.

Oresi nabízí celou řadu zajímavých výhod, díky kterým se nákup kuchyně právě této značky vyplatí. Skvělá je například záruka 7 let, značka má také jako jediná na trhu pojištění u Kooperativy, čímž si můžete být jistí vyplacením pojistky, v případě škody.

Při výběru a koupi kuchyně získáte také zdarma 3D návrh realizace – kuchyni je možné nechat sestavit přesně do vašich prostor.

Oresi nabízí celkem 3 řady kuchyní, každá řada má pak několik typů materiálů, ze kterých si ji můžete nechat zhotovit. Kuchyně Oresi mají zároveň také certifikáty kvality – všechny použité materiály jsou zcela zdravotně nezávadné.

Myslím, že zásadní pro výběr kuchyní je také jejich vzhled – proto jsem pro vás nafotila spoustu hotových kuchyní Oresi, a to v obou brněnských showroomech. Věřím, že by vás fotky mohly zaujmout.

Tyto kuchyně najdete v novém showroomu na Lidické, ten je otevřený teprve pár měsíců, ovšem je prostorný a je zde velká nabídka kuchyní, typů, ze kterých můžete vybírat.

Kuchyně Oresi jsem se stavila nafotit také do druhého brněnského showroomu, který najdete v nákupním centru Campus Square Brno.
Zde jsou zase jiné modely – mrkněte na moje fotky! ;)

Moji reportáž kuchyní Oresi – celou řadu dalších fotografií, si můžete detailně prohlédnout také ve fotogalerii.

V Brně má ORESI dva showroomy, v nákupním centru Campus Square a nyní pár měsíců nově otevřený, na Lidické 63.

ODKAZ: KUCHYNĚ ORESI / web
ODKAZ: KUCHYNĚ ORESI / facebook