Inspirace z Tezya!

Obuv Tezyo, kterou najdete v brněnské Olympii, mě novou podzimní kolekcí opravdu oslovila – můžu říct, že tak hezké boty jsem snad nikde jinde neviděla a už jsem si tady i svoje vytoužené podzimní botičky koupila. :) A protože sem stále přichází novinky, musím je vám také ukázat – protože trocha inspirace není nikdy na škodu, hlavně, co se právě bot týká, že holky? ;)

Tezyo je multibrandový obchod, to znamená že tu koupíte boty od celé řady značek. Některé budete možná znát, jiné ne, jisté ale je, že si tady určitě vyberete.

Obecně se mi podzimní trendy v obuvi líbí. V kurzu jsou boty s výraznými podrážkami „ala Martens“, se šněrováním, kováním a dalším zdobením. I když se vám možná mohou zdát takové boty příliš robustní, vypadají obuté skvěle, a to jak ke kalhotům, tak k sukni.

Právě takovýchto kousků je v Tezyu opravdu výběr – fotky jsem vám už dříve ukazovala i na Facebooku blogu a vím, že vás zaujaly.

Každopádně, pokud se vám takový styl bot líbí, tady „ty svoje“ rozhodně najdete!

Pokud ovšem dáváte přednost více jemnějším kouskům, v ryze dámském looku – i takové tu najdete. Některé kousky jsou nesmírně elegantní a stylové – třeba s jedinečným zdobením a aplikacemi.

Pro tento podzim letí nízké kozačky, ke kotníkům – opět se dají nosit jak ke kalhotům, tak i k sukni.

Horkým trendem jsou pak naopak velmi vysoké kozačky, s délkou nad kolena. Nosí se hlavně k sukni a vypadají skvěle, opravdu nesmírně sexy! V Tezyu mají kozaček nad kolena slušný výběr – na podpatku i bez něj, v různých materiálech.

Tím že Tezyo nabízí více značek, je sortiment opravdu pestrý – mají tu například i sportovní boty, elegantní tenisky – boží jsou od značky Geox!

Kromě obuvi koupíte v Tezyu i nádherné kabelky – opět to jsou kousky, které jsou designově velmi jedinečné a věřím, že se vám budou líbit.

A naprosto boží tady mají také brýle… ;)

A pozor – senzační nabídka je tady taky pro pány a děti, tak ať o tom minimálně víte… :)

Obchod TEZYO najdete v brněnské Olympii. Spoustu fotek obchodu i aktuální nabídky si prohlédněte také ve fotogalerii… ;)

ODKAZ: TEZYO / facebook