Design: dokonalé dětské pokojíčky – VDesign!

Řešíte a plánujete design dětského pokojíčku, hledáte originální dětský nábytek a doplňky? Pak si přečtěte můj článek – mám pro vás velkou inspiraci! Ve Znojmě totiž najdete obchůdek a showroom VDesign, kde mají opravdu dokonalou nabídku – právě pro dětské pokojíčky. A co víc – bytová designérka vám zde zdarma všechno navrhne a vyladí, podle vašeho přání a do nejmenších detailů!

Sama si vzpomínámá, když jsme doma řešili dětské pokojíčky, moc jsme nevěděli, kam zajít, kde nakupovat – samozřejmě jsme chtěli mít vše co nejhezčí, asi jako všechny rodiče, co očekávají přírůstek do rodiny. :)

Nabídka většiny řeťezců s nábytkem a doplňky mě nikdy moc neoslovila, a co víc, obávala jsem se také horší kvality. Hodně věcí jsme nechali vyrobit, různé doplňky jsem pak sháněla většinou přes eshopy.

Proto vám musím napsat právě o obchůdku VDESIGN – měla jsem možnost se seznámit s tím, co tu nabízí a řeknu vám, pro nás, rodiče – ale hlavně pro dětičky, to je doslova ráj. :)

Obchod a showroom VDESIGN je zaměřený zejména na pokojíčky pro nejmenší děti. Koupíte zde nejen nábytek – a to opravdu kouzelný, nesmírně stylový a designový, ale také celou řadu doplňků, díky kterým si pokojíček vyladíte k dokonalosti.
Za pozornost stojí i povlečení, nebesa k postýlkám, mantinely, polštářky a další dekorace. Nádherné jsou i vinylové samolepky na zeď, které pokojíček zútulní – hodí se i na houpačky, nebo dřevěné domečky na spaní.

Můžete vybírat věci cíleně pro chlapečka, holčičku, nebo samozřejmě také v neutrálních tónech a barvách.

Co také musím zmínit, tak vše je ruční práce – čímž si k takovým věcem získáte určitě i hlubší vztah. A kvalita je také výborná.

Velkou výhodou, kterou zde zákazníkům nabízí je, že bytová designérka vám zdarma pokojíček navrhne, vyladí – přesně podle vašeho přání, na klíč, a to i do těch nejmenších detailů.

Celý sortiment si prohlédněte na knobsdots.com a zdarma si můžete objednat jakoukoli barvu s vyzvednutím v obchůdku VDESIGN. 

Obchod a showroom VDesign najdete ve Znojmě, na ulici Zámečnická 15.

ODKAZ: VDESIGN / web
ODKAZ: VDESIGN / facebook

Víc fotek si prohlédněte i ve fotogalerii.