Další soutěž pro Vás! A cen je opět spoustu:)

Třikrát hurá! Máme pro Vás další skvělou soutěž plnou úžasných cen!

Jak jsme slíbily, tak taky konáme:) Rozhodly jsme se, že Vás za Vaši přízeň opět obdarujeme! A také – je před Vánoci a právě v tomto období je pravý čas na to, dávat si dárky, co říkáte?:) Takže – startujeme naši další velkou soutež – tentokrát zimní! A co musíte udělat, abyste vyhráli některý z balíčků plný skvělých cen? Čtěte dál!

soutez1

Pravidla soutěže:

1. Dejte „lajk“ našemu FB profilu – zde je odkaz: www.facebook.com/coolbrnoblog

2. Pozvěte všechny své přátele, aby označili náš FB profil jako „líbí se mi“ (pokud se dostanete na náš FB profil, v nabídce po levé straně máte možnost „pozvat své přátele“)

3. Nasdílejte příspěvek o soutěži z našeho FB na Váš osobní FB profil

4. Odpovězte správně na tuto soutěžní otázku: Který měsíc jsme spustily náš blog? Odpověď najdete zde u nás na webu:)

5. Správnou odpověď spolu s Vaším výběrem balíčku (A, B, nebo C) nám pište do zpráv (na Facebooku), nebo na mail info@coolbrnoblog.cz

                                                                                      HODNĚ ŠTĚSTÍ!!!!

Jaké lákavé ceny jsme pro Vás připravily tentokrát? Je jich opravdu zase spoustu:) Rozdělily jsme je do třech balíčků – a Vy si vyberte ten, který by Vám udělal největší radost:

A: vstupenka na koncert Rytmus, Separ, Strapo, Ego (více zde: Rytmus/koncert),poukaz na hodinovou masáž Classic Thai v Thai Massage Centru Tawan (více zde: Tawan), kuchařka od vydavatelsví Smart Press – titul Vánoční kuchařka pro dceru (viz fotogalerie, více zde: Smart Press), poukaz v hodnotě 500,- na vlastní výběr v květinovém studiu AMMI (více zde: Ammi), poukaz na 5 vstupů na jakékoliv lekce do crossfitové haly CrossFit NewPark Brno (více zde: CrossFit NewPark Brno), poukaz v hodnotě 1000,- na výběr oblečení v Plaza Fashion Store (více zde: Plaza Fashion Store)

B: poukaz na hodinovou masáž Classic Thai v Thai Massage Centru Tawan (více zde: Tawan), poukaz na vizažistické služby vizážistky Simony Holešínské  (více zde: vizážistka Simona Holešínská), kuchařka od vydavatelství Smart Press – titul Sladký design (viz fotogalerie, více zde: Smart Press)poukaz v hodnotě 500,- na vlastní výběr v květinovém studiu AMMI (více zde: Ammi), luxusní balení 3 vín od vinařství Víno z Kobylí (viz fotogalerie, více zde: Víno z Kobylí), andílek z IvaDekor (viz fotogalerie, více zde: IvaDekor),poukaz na 5 vstupů na jakékoliv lekce do crossfitové haly CrossFit NewPark Brno (více zde: CrossFit NewPark Brno)

C: vstupenka na koncert Rytmus, Separ, Strapo, Ego (více zde: Rytmus/koncert)poukaz na hodinovou masáž Classic Thai v Thai Massage Centru Tawan (více zde: Tawan), krém na ruce od značky Nuxe (viz fotogalerie), poukaz v hodnotě 500,- na vlastní výběr v květinovém studiu AMMI (více zde: Ammi), luxusní balení 3 vín od vinařství Víno z Kobylí (viz fotogalerie, více zde: Víno z Kobylí), poukaz v hodnotě 1000,- na výběr oblečení v Plaza Fashion Store (více zde: Plaza Fashion Store), poukaz na 5 vstupů na jakékoliv lekce do crossfitové haly CrossFit NewPark Brno (více zde: CrossFit NewPark Brno)