Další novinka u Nespressa!

Vynikající káva Nespresso je už mnoho let nedílnou součástí mého každodenního života – a proto jí věnuju prostor i na svém blogu. A mimochodem, jak dobře vím, je mezi Vámi, čtenáři, mnoho těch, kteří si Nespresso dávají se stejnou chutí, tak, jako já – věřím tedy, že Vás potěší informace o další novince, kterou právě Nespresso nedávno uvedlo!

Ve světě kávy Nespresso každou chvíli představí nějakou novinku – ať už je to nová káva – třeba skvělá, limitovaná letní edice Nespresso On Ice (božská, vychlazená káva s ledem), nové doplňky, nebo třeba, nový kávovar. Právě kávovary Nespresso jsou skvělé, sama mám doma dokonce dva a jsem s nimi naprosto spokojená. Umí připravit vynikající kávu a co je pro mě také důležité, vypadají perfektně.

Co se totiž designu kávovarů týká, je nabídka těch od značky Nespresso skutečně pestrá. A proto – pokud právě třeba po novém kávovaru toužíte, musíte vědět, že Nespresso nedávno uvedlo na trh horkou „kávovarovou novinku“ – a to kávovar ESSENZA MINI!

Malý rozměry, ale velký vlastnostmi – Essenza Mini je doposud nejmenším kávovarem, který designéři společnosti Nespresso vytvořili, nicméně kompaktní rozměry vůbec neubírají na jeho výkonu, ba naopak. S tímhle drobečkem se ráno nastartujete, užijete si poobědovou siestu i zakončíte náročný den. Je ideální pro všechny milovníky, minimalismu a nadčasového, praktického designu, ale také pro všechny, kteří si chtějí dopřát lahodnou kávu, ale zároveň potřebují v kuchyni ušetřit každý centimetr prostoru.

Kávovar Essenza Mini je zkrátka ideální tam, kde řešíte malý prostor a kde si zároveň rádi dáte šálek Vaší oblíbené kávy Nespresso. Oceníte ho třeba v kanceláři, na cestách, nebo i u Vás, doma. Vypadá totiž nádherně – je zároveň i skvělým designovým doplňkem, na který se budete zkrátka i rádi dívat. :).

Kávovar Essenza Mini je navržen ve dvou rozdílných tvarech a šesti úchvatných barvách. Pro ty, kteří milují čisté linie a ostré hrany, je k dostání zcela hranatý model v barvách Piano Black, Pure White nebo Intense Grey. Pokud chcete dodat do vaší kuchyně více zábavy, zamilujete si model s překvapivou trojúhelníkovou siluetou, dostupný ve variantách Pure White, Ruby Red nebo Lime Green.

Krásný kousek, že? Já si ho zamilovala, na první pohled. :)

Nespresso Boutique najdete v Brně na nám. Svobody 13.

ODKAZ: NESPRESSO / web
ODKAZ: NESPRESSO / facebook