Recenze: zábavná knížka pro děti – Zoohrátky se zvířátky!

Dnes tu mám jednu milou inspiraci pro všechny rodiče a hlavně, pro děti! Dostala se mi do rukou krásná knížka Zoohrátky se zvířátky, díky které se děti nejen mnoho dozví, ale zároveň – mohou se pustit do kreativního vyrábění a tvoření. Myslím, že pro šikovné dětičky super tip, jak se zabavit! Mrkněte na moji recenzi a spoustu fotek… ;)

Moji kluci chvíli neposedí v klidu, oba jsou hodně „živelní“ a potřebují mít neustále „co dělat“. Takže jim ráda vymýšlím různé činnosti, které je budou bavit – hlavně můj starší syn je manuálně moc šikovný, rád kreslí, vyrábí různé předměty, baví ho výtvarná výchova… Proto ho vždycky zaručeně potěším nějakým tím tvořením – které buď zvládne sám, nebo s moji pomocí.

Proto mě moc zaujala knížky Zoohrátky se zvířátky, kterou jsem dostala coby milý dárek od Jany Svobodové, která je spolu s Tomášem Divílkem autorkou.

O čem kniha je? V první řadě o zvířátkách – mnoha různých, které Vaše děti budou minimálně znát ze ZOO… A pokud ne – tak se je právě díky této knížce lépe poznají.

O každém zvířátku, které v knize „vystupuje“, si můžete přečíst několik poutavých informací, které budou dětičky rozhodně zajímat!

Ke každému zvířátku, které v knížce najdete a které je tu představeno, se váže nějaká kreativní činnost na následující stránce.

Jedná se jednoduché nápady, které – třeba s Vaší pomocí – zvládnou rozhodně všechny děti. A budou se u toho navíc skvěle bavit!

Vyrobit si mohou postavičky zvířátek, obrázky, dekorace, ozdoby na krk, nebo si omalují připravený obrázek. Určitě je to bude bavit!

Na spoustu dalších fotek z této super knížky mrkněte také do fotogalerie… :)

Koupíte v každém dobrém knihkupectvi, ale možné objednat i přes email autorky, Jany Svobodové – atelierradost@post.cz.

Doporučená cena je 299,-.