Máte rádi Nespresso, tak, jako já? Pak musíte vědět o hodně dobré letní novince ;)

Něco Vám povím! Aktuální, horká novinka od značky Nespresso, mi fakt udělala velkou radost – a přiznám se, že jsem na ni tak trochu čekala. A ono hurááá! Nespresso totiž představilo letní limitku, kávu, která nejlíp chutná s ledem – přesně tak, jak to mám já v létě ráda.

Kávu Nespresso mám opravdu ráda, už hodně dlouho. Před mnoha lety domů manžel donesl krásný kávovar a taky první kapsle a zcela na rovinu a upřímně, byla to láska na první ochutnání. Taková ta věrná láska, u který prostě víte, že Vám vydrží – asi už na celý život.
Když se tak nad tím zamyslím, u ničeho jiného – třeba u jídla, oblečení, hudby…to tak nemám, vkus a chutě se mi dost mění, asi hlavně s věkem. Ale co se kávy týká, tak to jsem fakt „věrňák“ :)

A protože káva Nespresso do mého života už patří – píšu o ní ráda i tady, na blogu – blog je přece jakýmsi odrazem mé osobnosti a vkusu, tak proč ne, hmmm? Jak dobře také vím – mezi Vámi, čtenáři, je hodně těch, co kávičku Nespresso miluje také.

PROTO! Musíte vědět o novinkách, které se právě Nespresa týkají – a jednou z nich je i uvedení letní limitované edice – kávy, která chutná nejlépe s ledem.
Přesně tak – „na studeno“ a s ledem piju kávu v létě i já, je to pro mě super osvěžení. Bez mléka, bez cukru…a chutná fakt skvěle!

Pro milovníky kávy připravilo Nespresso možnost, jak se v létě zchladit pomocí studených kávových receptur, a to díky dvěma novým limitovaným edicím, které byly speciálně namíchány pro přípravu ledových káv. Obě varianty, jak aromaticky ovocné Leggero on Ice, tak intenzivně pražené Intenso on Ice, přináší dokonalé osvěžení během horkých letních měsíců.

Intenso on Ice a Leggero on Ice jsou první směsi Nespresso, které byly speciálně namíchané, aby vyhovovaly svým aroma servírování za studena.

Na oslavu uvedení Intenso on Ice a Leggero on Ice Nespresso přináší také Touch Travel Mug cestovní hrnek v limitované edici s lesklým bílým povrchem a moderním modrým grafickým vzorem, který je sladěný se vzorem kapslí.

Není nic jednoduššího, než si připravit vlastní ledovou recepturu za pomoci snadného postupu skládajícího se ze tří kroků:

Hmmm, stojí za vyzkoušení, co říkáte? A já potvrzuji – chutná opravdu skvěle ;)

Nespresso Boutique najdete v Brně na nám. Svobody 13.

ODKAZ: NESPRESSO / web
ODKAZ: NESPRESSO / facebook