Léto v O BAG Store a SOUTĚŽ o kabelku!!!

Jak podle Vašich hojných a pozitivních ohlasů sleduji, kabelky O BAG Vás stále baví a zajímají. A aby také ne –  O BAG je už doslova fenoménem v módním světě, díky své neutuchající oblibě. A nutno dodat – já se tomu vůbec nedivím! Italská značka O BAG, která za O Bag & spol. stojí, totiž neustále přichází s krásnými novinkami a barevnými kolekcemi. Já Vám dnes představím tu letní a zároveň, mám pro Vás skvělou soutěž o jednu krásnou kabelku… :)

Léto je podle mého názoru úplně nejlepším obdobím, kdy se dají O Bag tašky nosit:) Sama dvě mám a právě v létě je kombinuji s outfity vůbec nejčastěji. Navíc, tašky O Bag můžete pořídit v mnoha krásných barvách a vzorech – a o tom léto přece také je!

Výjimečnost tašek O Bag a vlastně i všech dalších produktů od brandu O Bag spočívá v tom, že věci jsou velmi variabilní – svůj vysněný model si můžete sami nakombinovat. K dispozici je velká škála nejrůznějších barev a typů „těla“ – tedy hlavní části kabelek. Dále si pak svoji kabelku můžete „vystylovat“ krásnou vnitřní taškou, kdy máte opět na výběr, můžete si vybrat zimní, či letní lem, různé druhy držadel, nebo dalších doplňků, které z Vaší tašky udělají naprostý originál.

Materiál, ze kterého jsou tyto tašky navíc vyrobené, je antiseptický, omyvatelný, lehounký…a nepodléhá opotřebení, o čemž jsem se sama již měla možnost přesvědčit.

A jaká je tedy aktuální, letní kolekce – jaké krásné kousky nabízí?
Letní kolekce je inspirovaná francouzským Saint Tropez a také Dálným východem. Saint Tropez představují květinové vzory na modrém, červeném a žlutém podkladu a také jemná modrobílá a červenobílá kostička.

Dálný Východ inspiroval návrháře použitím hedvábí a také neotřelými potisky s motivy broskvoní a sakur.

Těšit se můžete na nové lemy, nová držadla, nové vnitřní tašky, nové batůžky a taky roztomilé klíčenky a taštičky do kabelky. Na léto samozřejmě nesmí chybět ani plážové tašky, které jsou v letošní kolekci ve dvou rozměrech, ke kterým nechybí doplňky v podobě vnitřních tašek a kapsiček.

Za mě velká paráda, co na to říkáte VY, holky?:)

Ale nyní už k avizované soutěži!
O BAG Store výherkyni věnuje tuto krásnou a velmi variabilní kabelku O FIFTY, která se dá nosit i jako batůžek!

Co udělat, pokud chcete vyhrát?

1. Dejte „lajk“ FB profilu Cool Brno Blog

2. Pozvěte všechny své přátele, aby označili FB profil Cool Brno Blog jako „líbí se mi“ (pokud se dostanete na tento FB profil, v nabídce po pravé straně máte možnost „pozvat své přátele“)

3. Dejte “lajk” FB profilu O BAG STORE

5. Odpovězte správně na tuto soutěžní otázku: ODKUD ZNAČKA O BAG KTERÁ KABELKY O BAG VYRÁBÍ, POCHÁZÍ?

Vaši odpověď pište do zpráv (na Facebooku Cool Brno Blog), nebo na mail info@coolbrnoblog.cz

 

Hodně štěstí! :)

 

 

O BAG STORE najdete v centru Brna, na České ulici a také v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ: O BAG STORE / facebook