Fotoreport: novinky v obchodech Lee & Wrangler

Baví Vás a zajímají módní trendy a novinky v obchodech? Pak by Vás mohl inspirovat i můj další článek, který právě o módě je – dnes mám pro Vás totiž velký fotoreport krásných kousků z aktuálních kolekcí od značek Lee & Wrangler.

Věřím, že Vám tyto denimové brandy nemusím nijak zvlášť představovat, protože oba se na české „módní scéně“ už nějaký ten pátek vyskytují. A nutno říct, že obě značky jsou mimořádně oblíbené – a to zejména díky kvalitní denimové módě, která je pro oba tyto brandy typická.

Ruku na srdce, povím Vám, že značek, které nabízí opravdu široký sortiment kvalitních džínů, u nás totiž moc není. Jasně, džíny dnes seženete skoro v každém druhém obchodě, ale aby byly kvalitní, aby dobře sedly a hlavně, aby byl v daném obchodě takový výběr džínů, pro všechny typy postavy, to se moc často nevidí.

A to vím, o čem mluvím – moje postava totiž už od puberty není zrovna typická – vždy jsem měla malé velikosti, ale potřebovala jsem prodloužené délky kalhot, a to byl vždycky celkem „oříšek“ sehnat. Džíny jsem tedy vždy kupovala a dodnes kupuji v obchodech, které se právě na denimovou módu zaměřují. Jedním z těchto obchodů je rozhodně Lee, ale i Wrangler – od obou značek už několikery džíny mám a jsem spokojená.

Je fajn, že Vám tu hlavně dokáží pomoct s výběrem. Jak jsem si už všimla, prodavačky, které tu pracují, střihům kalhot hodně dobře rozumí, takže Vám pomůžou najít takové kalhoty, které Vám prostě sednou. A to jak nám, ženám, tak i pánům (kteří při nákupech obvykle dost tápou…:)

Kromě džínů ale najdete v obchodech obou značek další krásný věci, který se mimochodem k džínům skvěle hodí – třeba trička (Lee má boží retro kousky, k džínům fakt pecka!), mikiny, svetříky, nebo bundy. A taky doplňky!

Z denimových věcí tu pak najdete další „klasiky“ – treba džínové bundičky, lacláče, džínové šaty, sukýnky…a nutno říct, toto jsou taky dost nadčasový věci, který si prostě můžete koupit v klidu s tím, že z módy jen tak nevyjdou. Taková džínová bunda, to je vyloženě „must have“!

Oba brandy, Lee i Wrangler, mají dost nezaměnitelný design, řekla bych až z vintage prvky. Já tyto značky vnímám jako denimovou klasiku, ve vynikající kvalitě. Tady s volbou džínů fakt chybu neuděláte!

Mrkněte na spoustu fotek z obchodů Lee a Wrangler také do fotogalerie – inspirujte se!;)

Obchody Lee a Wrangler najdete v Brně v Olympii, v Galerii Vaňkovka a nyní nově také v Campus Square, ale můžete nakupovat i přes eshopy:

ODKAZ: WRANGLER – ESHOP
ODKAZ: LEE – ESHOP