Bundy & kabáty v butiku La Certezza na Lidické!

Milé dámy, dnes opět módní inspirace z brněnských butiků! Konkrétně z butiku La Certezza na Lidické a zaměřila jsem se tentokrát na nutnou součást každého podzimního / zimního outfitu – na bundy a kabáty! A musím říct, že v tomto butiku mají právě bundy i kabáty tak krásné, jako jsem zatím jinde v Brně neviděla. Přesvědčím vás ve své následující reportáži se spoustou fotek…

Zcela narovinu, bundy i kabáty jsou kousky oblečení, které bychom si měli dobře vybrat – přece jen, nosíme je během zimy téměř pořád a jsou to mnohdy i ty hlavní kusy outfitu, které jsou dobře vidět. :)

A jak vím i ze své vlastní zkušenosti, bundu i kabát většinou pořizujeme jeden, dva kusy – a nosíme je stále. Takže opravdu, vyberte takové, ve kterých vám bude nejenom teploučko, ale které vám budou zároveň i slušet. Bundy i kabáty totiž také mohou být vysoce módní součásti vašeho outfitu!

Přesvědčíte se o tom rozhodně v butiku La Certezza v Brně na Lidické 63, kde najdete krásné oblečení pro všechny příležitosti. Ovšem, naprosto senzační je zde výběr právě kabátů a bund! Tak hezké a originální jsem opravdu jinde v Brně neviděla.

Ať už dáváte přednost jednoduché a jednobarevné klasice, nebo se nebojíte jít do výstřednějších a barevných kousků, rozhodně si tu vyberete. Já sama bych nevěděla, kteoru bundičku si vybrat.

Ovšem, začnu tím – z mého pohledu – největším skvostem a tím je tento dokonalý kabátek! Má plisovanou spodní část, která vypadá i jako sukně.

Naprosto dokanalý je i střih, vypasovaný, krásně zdůrazňuje ženskou postavu.

Zaujala mě i tato lesklá bunda, je k dostání ve více barvách. Tento materiál je stále velmi v kurzu a vypadá efektně! Mám podobnou bundu v černé a nosím ji moc ráda. Navíc, tento materiál neprofoukne a je omyvatelný.

Krásné jsou i bundy a kabáty s leopardím vzorem…

…ten je mimochodem také stále velice IN!

Super je i „teddy kabát“ – teploučký, měkoučký a nesmírně příjemný! Další kousek, který je pořád hodně v kurzu.

Vyberete si tu i jednodušší kousky, třeba tuto zajímavou bundu s perfektním střihem v bílé barvě…

…a nechybí kousky i v nesmrtelné klasice – černé, nebo hnědé barvě.

Bundy a kabáty v butiku La Certezza jsou opravdu boží! Stavte se sem mrkout a pozor – právě tyto kousky tu bývají hodně rychle pryč!

Na více fotek se podívejte také do fotogalerie! ;)

Butik La Certezza najdete na Lidické 63.

ODKAZ: LA CERTEZZA / facebook
ODKAZ: LA CERTEZZA / instagram