Kvalitní dezinfekce po ruce – nutnost dnešní doby

Jak nedávno řekl jeden uznávaný epidemiolog: „Žijeme v době covidí, co se jen tak nevidí.“ Jak výstižné a bohužel i pravdivé. Kdyby nám ještě před rokem někdo řekl, co se bude letos dít, asi bychom se na něj nechápavě dívali… Ať už máte na to celé názor jakýkoliv, jedno je jisté, musíme se chránit, nosit roušky a také mít dezinfekce po ruce… Roušky i dezinfekce byly na začátku epidemie u nás poměrně nedostatkové zboží, teď už se sehnat dají – a právě v tomto ohledu vám chci dnes dát tip na jednu brněnskou firmu, která vyrábí právě výše zmiňované produkty. Jsou kvalitní a za přijatelné ceny. Víc v následujícím článku.

Bez roušky a kvalitní dezinfekce se dnes neobejdeme, to je skutečnost, která je nepopíratelná. Ač všichni doufáme, že se situace snad brzy zklidní, možná nás celá tato nepříjemná zkušenost s koronavirovou epidemií něco naučí – opatrnosti.

Ruku na srdce, dřív jsme žili poměrně v bezstarostné době. Vzít si přes ústa roušku bylo v našich končinách něco téměr „bizarního“ a použití dezinfekčního gelů byla zcela cizí věc.

Bylo to až s podivem, protože jinde ve světě, ve velkých zemích, lidé tyto bezpečností pomůcky používali již dávno a běžně. Loňskou zimu jsem strávila několik týdnů v Číně a zde jsou třeba roušky zcela běžná věc…

Ale k věci… Věřím, že až koronavir (doufejme) jednou vimizí, i tak si roušku sem tam nasadíme – třeba, když budeme nachlazení a půjdeme mezi lidi. A mít po ruce dezinfekční gel se přece také víc než hodí.

O tyto bezpečnostní pomůcky byla ještě nedávno poměrně nouze. Gely nebyly k sehnání a roušky si šilo doma snad celé Česko.

I z tohoto důvodu vám chci dát tip na jednu brněnskou firmu, která nabízí široké spektrum produktů pro vaši bezpečnost a pohodlí. Vše je vysoce kvalitní, dostupné na eshopu a navíc, řekla bych, že i za přijatelné ceny.

Firma se jmenuje Nanolab a v ohledu bezpečnostních produktů má opravdu co nabídnout, myslím, jejich produkty bychom měli mít doma a po ruce opravdu všichni. 

Ať už sháníte kvalitní dezinfekční gely, spreje, roušky, ochranné rukavice, na eshopu Nanolab seženete opravdu absolutně vše. Navíc podpoříte brněnskou firmu, která nabízí vysoce kvalitní produkty.

Můj nejoblíbenější produkt z jejich nabídky je rozhodně kapesní F.UCK COVID, je to malá lahvička s dezinfekcí ve spreji, kterou můžete mít stále po ruce.

Dezinfekce ničí 99,9% virů a bakterií a můžete ji aplikovat na ruce, nebo ji nastříkat i na předměty. Lahvičku navíc můžete znovu naplnit.

Fajn jsou i dezinfekční gely s obsahem nanostříbra, což je účinná antibakteriální a antivirová látka. V nabídce mají i dezinfekční spreje určené přímo na předměty, třeba na obuv a nohy.

Doma využijete pak jejich dezinfekční mýdlo, praktický je i dávkovač na dezinfekční gel.

Zaujal mě i produkt Nano4mask – což je nástřik nanostříbra na bavlněné roušky, čímž zvýšíte jejich ochranyschopnost.

Zkrátka – na eshopu Nanolab seženete všechny produkty, bez kterých se v aktuální době neobejdte. A co je víc, než myslet nyní na svoje zdraví a chránit ho.

Na víc fotek mrkněte také do fotogalerie.

ODKAZ: NANOLAB / web, eshop
ODKAZ: NANOLAB / facebook 
ODKAZ: NANOLAB / instagram