Zimní romantika v Beskydech!

Neznám lepší způsob, kde trávit zimu, než na horách. Miluji zimní, pohádkovou atmosféru, zasněženou krajinu, ale také ráda s celou rodinou lyžuji, nebo si zajdu do wellness… A jak jsem se Vám tady, na blogu, už mnohokrát svěřila, často jezdím do Beskyd, do Velkých Karlovic, protože tu opravdu najdu absolutně vše k maximální spokojenosti:)

Ano, Beskydy mi přirostly k srdci. A to krásnou krajinou, kulturou, nezaměnitelnou a vynikající gastronomií…ale jezdím sem ráda i díky dvěma skvělými hotelům, které právě ve Velkých Karlovicích najdete. Jsou to wellness hotel Horal a Spa hotel Lanterna – oba hotely totiž svým návštěvníkům poskytují vynikající služby a zázemí – jak pro rekreaci, sporty, ale i wellness.

img_5416

Dnes bych Vám chtěla dát tip na jeden zajímavý pobyt, který aktuálně nabízí Spa hotel Lanterna – jmenuje se Romantické hýčkání a věřím, že bude ve všech směrech naprosto dokonalý.

restaurace-vyhlidka

Navíc – blíží se Valentýn – takže ideální chvíle vyrazit na romantický pobyt ve dvou, s Vaší drahou polovičkou:) A můžu potvrdit – i když už máte třeba děti, jednou za čas, vyrazit s partnerem sám, je naprosto skvělé a vztahu to prospěje:) Za sebe tedy určitě doporučuji – a nemusíte nutně „vyrazit“ jen na Valentýna…čas na sebe si přece můžete udělat úpně kdykoliv!

img_5417

A co přesně pobyt Romantické hýčkání nabízí?
Při pobytu na 2 noci zahrnuje masáž, při pobytu na 3 noci také ošetření v Beauty salonu.

img_5415

K tomu Vás čeká přivítání na pokoji v podobě sektu a misky ovoce, v ceně je i snídaně do postele a degustační večeře v restauraci Vyhlídka.

jov_7557

Samozřejmostí je i neomezený vstup do hotelového L-Spa během celého pobytu, navíc také do blízkého Wellness Horal s termálními bazény a saunovými rituály.

img_5414

Zní skvěle, co říkáte?:)

Více informací o pobytu Romantické hýčkání ve SPA hotelu Lanterna najdete ZDE.

ODKAZ: RESORT VALACHY/web
ODKAZ: RESORT VALACHY/facebook

ODKAZ: SPA HOTEL LANTERNA/web
ODKAZ: HOTEL HORAL/web