Novinka u Nespressa: SELECTION VINTAGE 2014

Taky patříte k fanouškům kávy Nespresso, stejně, jako já? Pak byste rozhodně měli vědět o další novince, kterou tento brand nedávno uvedl! Jedná se o zajímavou a vynikající limitovanou edici „Selection Vintage 2014“ – už jsem ochutnala a je fakt skvělá!

photo-17-01-17-13-22-07

Dobrá káva patří už neodmyslitelně k mým každodenním radostem – a bez kávy si svůj den a hlavně, ráno, už vůbec nedokážu představit:) Od té doby, co jsem začala pít kávu Nespresso, tak káva, jako nápoj u mě opravdu „povýšila“ – a je jednou z mých radostí, na které se vždy těším.

A proto mě vždy zaujme informace o nové kávě, které Nespresso často, coby nejrůznější limitované edice, nabízí zákazníkům. Jen si vzpomeňte na poslední – vánoční limitka „Variations“ byla tak skvělá! Za mě asi nejlepší a chuťově nejzajímavější káva, jakou Nespresso představilo.

photo-17-01-17-13-20-28

Zpátky ale k té aktuální novince – limitované koleci Selection Vintage 2014. Jaká je?
Jdo o „vyzrálou kávu“. Stejně, jako kvalitní sýry a masa, i káva může projít odborně řízeným procesem zrání – výsledkem je pak bohatá, jemná a sametová chuť. 

snimek-obrazovky-2017-01-10-v-8-50-17

SELECTION VINTAGE 2014 je Arabica, která byla sklizena ve vysoko položených kolumbijských horách před třemi lety a pečlivě ošetřena tak, aby se v ní rozvinula komplexní chuť, která je elegantně dřevitá, jemně ovocná a hladce sametová.

Zrání této kávy probíhalo zcela novou metodou vytvořenou odborníky Nespresso, v přísně kontrolovaných podmínkách. To znamenalo nutnost regulovat čas, přítomnost kyslíku, vlhkost vzduchu, přítomnost světla a atmosférický tlak. Pro pytle s kávou byl vyvinut také systém pravidelného otáčení, aby celý proces probíhal ideálním způsobem. Díky tomuto pečlivému procesu zrání čerstvě sklizených zelených zrnek Arabicy z úbočí kolumbijských hor vznikla edice SELECTION VINTAGE 2014.

snimek-obrazovky-2017-01-10-v-8-50-55

Na oslavu vzniku této výjimečné kávy SELECTION VINTAGE 2014 je prodeje uvedena také sada dvou sklenic Reveal Espresso Intense. Na výrobě těchto úchvatných křišťálových sklenic spolupracovali chuťoví odborníci Nespresso s mistry skláři ze společnosti Riedel.

snimek-obrazovky-2017-01-10-v-9-12-59

Mně tato nová káva opravdu moc chutná – má bohatou chuť a krásnou, intenzivní vůni. Vyzoušejte…;)

Novou limitku Selection Vintage můžete koupit v Nespresso Boutique, který najdete v Brně na nám. Svobody 13.

ODKAZ: NESPRESSO/web
ODKAZ: NESPRESSO/facebook