Beauty bag: nutnost pro nás, holky!

Holky, máte každá také svoji kosmetickou taštičku, s poklady, bez kterých nedáte ani ránu? Já věřím, že ano – holčičí „beauty bag“ je totiž absolutní nutnost – kterému věnuji i můj dneší článek…:)

Každá správná žena, jak dobře vím, nevyráží z domu bez spousty potřebných věcí! A jednou z nich je i kosmetická taštička, s vychytávkami, bez kterých to prostě nejde!:) Alespoň, když budu mluvit za sebe, můj „beauty bag“ obsahuje vždy mnoho podstatných věcí!

page-82

Bez čeho se já neobejdu? Moje kosmetická taštička je vždy plná všeho možného – ať už je to kosmetika, kapky do očí, krém na ruce, brýle, ale i šperky, oblíbený prstýnek, nebo náušnice – během pracovního dne se mohou hodit:)

page-16

Co se kosmetických záložitostí týká, absolutně nutně potřebuji vždy balzám na rty, korektor, rtěnku, pudr. To jsou věci, které se hodí vždy a dokáží velké zázraky:) Ale to my, holky, přece dobře víme:)

snimek-obrazovky-2017-01-15-v-19-58-15

Důležitá – stejně, jako její obsah – je pro nás i taštička, jako taková! Musí se do ní vejít vše, co potřebujeme, musí být zajímavá, hezká, designová a praktická. A kde vybírat? Můj tip – naprosto kouzelné kosmetické taštičky najdete na eshopu James Living – o tom jsem Vám tady, na blogu, už psala – a seženete zde fakt krásný věci, který mají styl a nezaměnitelný design.

page-80-left

Kromě nábytku, v čistém a elegantním skandinávském designu, mají na tomto eshopu celou řadu dalších věcí, které stojí za pozornost – třeba nádobí, doplňky do kuchyně, bytový textil, ale také šperky, nebo zmiňované, krásné kosmetické taštičky, které tu zaujaly i mě.

mb002

Vybírat je z čeho – a já věřím, že si tu každá najdeme „tu svoji“. Mrkněte na celou nabídku kosmetických taštiček ZDE. Úžasné, že?:)

mb017

A mimochodem, co obsahuje Vaše kosmetická taštička? Podělte se, budu ráda!:)

ODKAZ: JAMES LIVING / web, eshop
ODKAZ: JAMES LIVING / facebook