Tip na lednový relax!

Tak jak se teď, v tom mrazivém lednu, cítíte? Když budu mluvit za sebe, tak já teda nic moc… Ten prosince byl totiž fakt děsivě náročný a ten všechen stres, shon, přejídání se, k tomu navíc nachlazení a nemoci…to prostě tělu moc nepřidá. Takže, chce to rychle vymyslet nějakou vzpruhu a relax! A na jeden takový mám pro Vás tip…:)

Zkrátka, věřím, že v lednu (a vlastně i kdykoliv jindy), to chce si na sebe umět udělat čas. Na chvíli vypnout, odpočinout si,  sousředit se jen a jen na sebe. Je mi jasné, že pro nás, pracující lidi, není možné dovolit si na pár všedních dní úplně vypustit a „hodit nohy na stůl“… Ale někdy stačí i relativně málo – třeba, zajít si na dobrou masáž, nebo do wellness studia…

A právě jedno fajn wellness studio Vám chci dnes doporučit. Má totiž jedno obrovské plus! Je totiž soukromé – menší, ale dobře vybavené a Vy sem můžete zajít klidně sami, s partnerem, nebo se skupinkou přátel. A věřte, budete se tady cítit skvěle – protože se tu o Vás postarají:)

Kde toto wellness studio najdete? Je v prostorách FAIRHOTELU – ten jsem Vám už dříve mimochodem tady, na blogu, představila – víc najdete v mém článku ZDE

lz7_9835

Ve wellness studiu ve FAIRHOTELu najdete finskou saunu a malý ochlazovací bazének – právě saunování je super na imunitu, ale i detoxikaci těla!

lz7_9862

lz7_9841

Kromě sauny je zde i parní sauna – pročistí Vám dýchací cesty a zaženete první známky nachlazení.

Super je i sprcha s chromoterapií – jedná se o speciální sprchu se světelným zářením. Barevná světla pomohou zharmonizovat tělo, navodit pocit klidu a doplnit energii.

lz7_9850

Navíc, užít si můžete i skvělou thajskou masáž!

Pokud chcete do tohoto wellness studia zajít, stačí se hodinku před Vaší návštěvou telefonicky objednat.

A pokud dostanete chuť na něco dobrého – i s tím zde počítají a můžete si objednat z připraveného menu.

Víc informací je na webu FAIRHOTELu – viz odkaz níže ;)

FAIRHOTEL & FAIRCAFE Restaurant najdete v Brně na Rybářské 202/19, parkování je možné přímo v areálu hotelu.

ODKAZ: FAIRHOTEL & FAIRCAFE/web
ODKAZ: FAIRHOTEL/facebook
ODKAZ: FAIRCAFE RESTAURANT/facebook