Zimní inspirace pro dětičky z obchodu Original Marines

V obchodech je teď tolik krásných věcí – a samozřejmě i těch „módních pokladů“, a to nejen pro nás, dospělé, ale také pro děti! Nedávno jsem se o tom přesvědčila také v obchodě Original Marines, kde se to zaplnilo krásnými novinkami. Představím vám je ve svém dnešním článku – a kdo ví, třeba vás inspirují i coby hezký dáreček pro vaši ratolest pod stromeček. ;)

Oblečení pro děti od značky Original Marines mám ráda už opravdu dlouho, celou řadu let, v podstatatě od doby, kdy se mi narodili synové a kdy jsem se s touto značkou v Brně seznámila. Od té doby tu klukům ráda kupuji hezké věci na sebe, vím, že právě u Original Marines vždy něco zajímavého a hezkého objevím. ;)

Líbí se mi, že kolekce nepostrádají hravý, originální design, jsou v krásných barvičkách a jednotlivé kousky jdou vzájemně perfektně kombinovat.

Ať už doma máte kluka, nebo holčičku, věřte, že u Original Marines si vyberete – a to už i pro ta nejmenší miminečka. ;) Pro ty tu teď mimochodem mají krásné, nové kousky – ať už pro chlapečky, holčičky, nebo i věci v neutrálních barvách.

Musím také napsat, že oblečení Original Marines se cenově pohybuje stále v přijatelných relacích a co víc, velmi často také probíhají v obchodech OM nejrůznější slevové akce, což je mimochodem aktuální také teď, kdy tu začaly už slevy – a to až 50% ;) Takže tu pořídíte třeba i hezký dáreček pro dítě pod stromeček, navíc za super cenu.

Momentálně tu najdete samozřejmě spoustu zimního vybavení, ať už to jsou krásné a stylové bundičky, tak i další nepostradatelné zimní doplňky, čepice, šály, tunely na krk, nebo rukavice.

Z té klučičí řady se mi pak nejvíc líbily boží bundy, kdy je celá kapuce zapínací přes hlavu – bunda nejen skvěle vypada, ale je i praktická – dítěti nebude vůbec zima na obličej. ;)

Holčičky zase ocení další super nápad – tričko s motivem panenky, která má vyměnitelné šatičky (ty jsou ve dvou druzích součástí balení). Nic podobného jsem u jiných dětských značek neviděla a věřím, že právě toto se bude holčičkám zaručeně moc líbit! :)

Super jsou i ryze vánoční kousky, s motivem Santy (ten má nalepovací brýle, perníček…)

Milovníci populárních Simpsonů pak určitě uvítají oblečení s motivem Bárta & spol. – toto jsou věci, které by rozhodně brali i mí kluci. :)

Zkrátka, v Original Marines je teď k vidění parády spoustu – a jak jsem napsala, už tu jsou i slevy, tak toho využijte!

Na závěr vám musím napsat také o novice – eshopu, který Original Marines nedávno spustilo – najdete ho ZDE: www.om4u.cz

Spoustu fotek si prohlédněte také ve fotogalerii, ať máte přehled. :)

Obchod Original Marines najdete v Brně v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / facebook
ODKAZ: ORIGINAL MARINES / web

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / instagram