Shopping tipy z Campus Square Brno

I v prosinci mám pro vás přehled mých tipů a postřehů z brněnského nákupního centra Campus Square – a tentokrát jsem to pojala ryze vánočně, s inspirací hlavně na vánoční dárečky! Tak třeba se vám bude hodit… ;)

Shánět vánoční dárky, vybírat „komu a co“, to bývá někdy doslova „oříšek“, však to asi sami dobře znáte… Nevím, jak vy, ale já vždy uvítám jakoukoliv inspiraci v tomto směru, tak doufám, že vás potěší i můj dnešní článek, plný tipů na dárečky! V obchodech v brněnském nákupním centru Campus Square jsem se tentokrát právě zaměřila hlavně na vhodné dárky pod stromeček, a to pro kohokoliv. Tak třeba vás něco osloví a zaujme! :)

DÁRKOVÉ BALÍČKY ZE STÁNKU GRAN MORAVIA
„Jedlé dárky“, ty jsou vždy zárukou úspěchu – alespoň, když opravdu nevíte, co koupit – tak dárkové balíčky s dobrotami většinou nic nepokazí! A když už takový typ dárku, tak sázejte na osvědčené a kvalitní speciality, třeba takové, které mají ve stánku Gran Moravia, který je novinkou v Campusu. Dárkový balíček s potravinami vám tu sestaví na míru, dle vašeho přání a je rozhodně z čeho vybírat!

KABELKY A PSANÍČKA Z BIJOU BRIGITTE
Krásné malé kabelky a psaníčka mohou být jednak tipem na dárek, ale hodit se mohou přímo i vám, třeba na vánoční večírek, nebo na ples. V obchodě Bijou Brigitte jich mají senzační výběr, tolik tvarů, motivů, barev a zdobení! Já bych si tady rozhodně tu svou vysněnou našla. ;)

DÁREČKY Z DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ ALBI
V obchůdku Albi seženete dárečky zaručeně, opět pro kohokoliv. Mají tu spoustu milých drobností, třeba pro rodiče, babičku a dědu. Pořídíte tu i super dárky pro děti, třeba deskové hry, nahřívací plyšáčky, přívěsky a klíčenky… Uvidíte, že i za pár korun tu můžete sehnat moc hezké věci.

VÁNOČNÍ EDICE V YVES ROCHER
Kosmetická značka Yves Rocher každoročně představuje vánoční limitované edice, které jsou hlavně o vánočních vůních! Tyto řady zahrnují spoustu produktů, tělová mléka, tělové spreje, krémy na ruce, balzámy na rty… Krásné jsou i vánoční obaly a pořídíte tu v rámci těchto edicí také dárkové sady, které se pod stromečkem budou skvěle vyjímat. ;)

ČESKÁ APOTÉKA – NOVINKA V CAMPUSU
Novinkou je v Campus Square Brno pak obchod Česká apotéka – a musím říct, že je mi svou nabídkou velmi sympatický. Koupíte tu především přírodní kosmetiku a výživové doplňky od celé řady českých značek, super jsou třeba konopné produkty, se kterými mám dobré zkušenosti na probléy s atopickým ekzémem. A mimochodem, mají i med od českých včelařů! :)

KNIŽNÍ DÁRKY Z KNIHKUPECTVÍ KOSMAS
Kniha coby dárek je také většinou zárukou úspěchu – a pár zajímavých knižních titulů jsem vám pro inspiraci vyfotila i v Knihkupectví Kosmas. Zaujaly mě samozřejmě hlavně novinky – sama jsem si pořídila novou knihu od mého oblíbence Roberty Bryndy a také, Veselí od Radky Třeštíkové – jsou na ni skvělé recenze! A vyfotila jsem i pár nových knížek pro děti. ;)

VÁNOČNÍ RADOSTI Z PEPCA
V Pepcu aktuálně koupíte spoustu krásných, vánoční dekorací, opět ve vydařeném designu a jak jinak, než za super ceny! A takové krásné věci se samozřejmě mohou hodit i coby vánoční dárek. ;) Moc se mi líbí i vánoční potřeby do kuchyně, formičky a vykrajovátka na cukroví, vánoční stěrky na těsto a úžasné jsou i teploučké deky s vánočními motivy!

Doufám, že jsem vás svým výběrem zaujala a třeba jste našli nějaký vhodný dáreček pro někoho blízkého! A přeju vám, ať ty předvánoční chvíle trávíte v pohodě, bez stresu a užíváte si tu kouzelnou atmosféru! :)

Spoustu fotek mých dalších postřehů z Campusu si prohlédněte také ve fotogalerii!

ODKAZ: CAMPUS SQUARE BRNO – webfacebook