Novinky v butiku Allora

Udělat si před Vánocemi radost, nějakým hezkým kouskem na sebe? Myslím, že naprosto ideální! V obchodech jsou nyní k dostání opravdu krásné věci a nejinak je tomu také v butiku Allora na Dvořákové. Nedávno jsem se tu zastavila a nafotila jsem pro vaši inspiraci spoustu krásných outfitů, věřím, že se vám budou líbit! :)

V butiku Allora je aktuálně k dostání opravdu spoustu novinek, musím říct, že tu jsou nyní výborně zásobeni! :) Seženete tady tolik parády! Ať už krásné kousky pro každodenní nošení, teploučké kabáty, bundy, svetry, ale samozřejmě, také šatičky, sukně a luxusnější, zdobenější záležitosti, které se budou hodit třeba na vánoční večírek!

Zkrátka, co se nabídky týká, musím uznat, že v butiku Allora je z čeho vybírat – tolik hezké módy na jednom místě, to se jen tak nevidí. Navíc, v aktuální sezóně, kdy je, alespoň podle mě, nabídka celé řady známých módních značek tak nějak…nic moc.

Jak jsem zmínila v úvodu, v butiku Allora je nyní celá řada novinek – výběr několika zajímavých outfitů jsem vám opět nafotila přímo na sobě, ať máte přehled a inspiraci. :)

Sukně – věřte, dají se nosit celoročně a právě sukní mají v butiku Allora nyní celou řadu. Pro běžné nošení a samozřejmě také ty pro slavnostní chvíle.

Sukně můžete skvěle doplnit zajímavými topy, u mě vedou teploučké roláky, těch mají v butiku Allora také slušnou zásobu, v mnoha barvách!
Krásná jsou i trička, košile a další topy…

Bundy a kabáty! Pokud hledáte zajímavý, netradiční a jedinečný kabátek, tak tady ho určitě najdete, mají tu přímo senzační nabídku!

Mimochodem, krásné kabáty šijí na zakázku i v rámci řady MIA MIA, což je autorská kolekce majitelky butiku, paní Mirky Kubík.

Stačí si u takového modelu vybrat materiál, detaily a vše ušijí na míru přímo vám. Což je u takové věci, jako je právě kabát, skvělé – ne každému totiž dobře sedí nabídka konfekčního zboží v obchodech, já jsem toho příkladem, kdy mi jsou v naprosté většině případů krátké rukávy a kabát tak sháním velice těžko.

Skvělé jsou i bundy, nebo vesty – opět zajímavé a orginální kousky, které nepostrádají super styl. :)

V butiku Allora miluji i doplňky, nyní hlavně nejrůznější klobouky, čepice, nebo barety – perfektně doladí váš celkový outfit!

Jak se vám novinky z Allory líbí? Stavte se je omrknout, nebo pro nějaký hezký kousek pošlete vašeho „Ježíška“, ať máte pod stromečkem radost. ;)

Fotky si můžete detailně prohlédnout i ve fotogalerii.

Butik ALLORA najdete v centru Brna, na Dvořákové 44/14, oblečení ovšem můžete objednávat i přes Facebook – viz odkaz níže.

ODKAZ: BUTIK ALLORA / facebook