Kosmetika: otestováno – Notino Beauty Winter Box!

Notino představilo svůj zimní „Beauty Winter Box“ s celou řadou zajímavých produktů pro péči o pleť i pro perfektní „zimní look“! Měla jsem možnost vše vyzkoušet a ráda vám ve své dnešní recenzi obsah zimního boxu plného skvělých vychytávek představím! ;)

Stejně, jako v létě, tak i v zimě uvedlo Notino svůj box s výběrem zajímavých produktů, které se hodí – ať už pro péči o pleť a tělo, tak i pro líčení a dokonalý look. Jedná se o produkty vybrané i s ohledem na zvýšené nároky pokožky v zimě.

Zimní Notino Beauty Winter Box jsem měla možnost otestovat a ráda vás dnes s jeho obsahem ve své kosmetické recenzi seznámím. Najdete v něm totiž celou řadu vychytávek a skvělých přípravků, které rozhodně stojí za pozornost! ;) Jaké to konkrétně jsou?

Foreo Luna Play
Největší „bombou“ zimního Notino Beauty Winter Boxu je rozhodně přístroj Foreo Luna Play! Už jste o něm slyšeli? Já přístroje Foreo k péči o pleť používám – jsou fakt skvělé, rozdíl je skutečně znát, pleť je při pravidelném používání neuvěřitelně hebká. Foreo Luna Play, který ve Winter Boxu najdete, je malinká věcička, která ale umí velké věci! Díky vysokorychlostní pulzaci dokáže vyčistit póry a odstraní až 99,5% všech nečistot z pleti. Navíc se krásně vejde i do kosmetické taštičky a je ideální na cesty. ;)

Maska Korika SciBeauty
S korejskými maskami Korika mám už dlouho skvělé zkušenosti a vám je, milé dámy, také vřele doporučuji, jsou pro pleť skutečně přínosné. Korejská kosmetika obecně patří ke světovým špičkám a značka Korika to jenom potvrzuje. Tato maska je pro dehydratovanou pokožku, která je vystavená stresu, smogu a dalším škodlivým vnějším vlivům. A věřím, že právě tyto nepříznivé vlivy si naše pleť „užila“ v předvánočním hetickém období až až…

Hugo Boss Bottled Tonic
Toaletní voda pro muže – ano, ve Winter Boxu je i něco pro pány, kterým s touto skvělou vůní rozhodně uděláte radost! Voní po citrusech, ale jsou v ní patrné i kořeněné tóny. Mně se tato vůně líbí a věřím, že i vám – respektivem pánům, bude příjemná také. ;)

Calvin Klein CK Women
Vůně pro nás, ženy – a to novinka z řady vůní Calvin Klein! Jedná se o typickou dámskou vůni, podmanivou, ale svěží – ve vůni vás zahalí tóny eukalyptu, citrusů, magnólie, ale i cedrového dřeva.

Bottega Veneta Knot Eua Florale
Další z vůní, kterou můžete díky Notino Winter Beauty Boxu vyzkoušet, je tato – pro mě naprostá novinka! Jedná se o ryze květinovou vůni, takže pokud máte tento typ vůní rádi, bude se vám Bottega Veneta Knot Eau Florale rozhodně líbit. ;)

Garnier Skin Naturals
Micelární voda pro citlivou pleť v praktickém cestovním balení. Vyzkoušela jsem ji díky Winter Boxu poprvé a sedla mi – a to i na mou citlivou pleť. Takže ji přibaluji do své kosmetické taštičky na cesty! Micelárka je bez parfemace a nečistoty a make up odstraňuje opravdu dobře. Používám ale jen na pleť, očím se vyhýbám – na ty používám oční odličovače.

Schwarzkopf Professional – BC Bonacure Oil Miracle Brazilnut Oil
Pro mě opět novinka, jedná se o šampon s olejem z brazilských ořechů. Šampon vlasům propůjčuje díky obsaženým olejům dokonalý lesk, navíc vlasy chrání a vyživuje zevnitř.

Saffee Cleansing Oil-to-Milk
Na blogu jsem vám nedávno tento produkt představila, je výborný! Skvělá varianta pro všechy, kdo mají spíše suchou pleť – tento odličovač má texturu v podobě suchého oleje, který se při spojení s vodou mění až na odličovací mléko. Olejová textura výborně rozpouští nečistoty, váže je na sebe, čímž je odličování velice snadné. Přidáním vody se pak textura mění a snadno se smývá. Skvělé je, že tento olej na obličeji nezanechává mastný film.

Nuxe Huile Prodigieuse
Oblíbený, suchý olejíček od Nuxe vám asi rozhodně nemusím představovat. Jedná se o naprostý bestseller této značky a já se tomu vůbec nedivím. Tuto věc totiž fakt nejde nemilovat! Olejíček božsky voní a má tolik možností využití, že se vám zkrátka také musí hodit:)

Artdeco All In One Mascara
Značka Artdeco je na poli dekorativní kosmetiky už mnoho let špičkou – a přesvědčí vás o tom i tato řasenka. Temně černá barva a perfektní kartáček – stačí jediný tah a řasy budete mít jako mrkací panenka! ;)

Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer
Na oční linky, tak na ty já si potrpím! Dávám přednost hlavně linkám ve fixe, nebo tekutým, ale fajn jsou i tyto od značky Rimmel. Oceňuji, že jsou měkké – dobře se s nimi kreslí a na očích drží – jsou voděodolné.

Bourjois Rouge Edition Velvet
Tato rtěnka je ve všech směrech dokonalá! Má velmi silný barevný pigment, který odstraníte pouze odličovačem. Nezanechává absolutně žádné upatlané stopy vašich rtů na skleničkách, příborech, či přítelových rtech;) Skvěle se nanáší – není to klasická vysouvací rtěnka, k nanášení používáte aplikátor, stejně, jako třeba u lesků na rty. Už mnoho let můj favorit! ;)

Dermacol 5 Day Stay
Lak se perfektně nanáší – díky dlouhému štětečku, super je i konzistence – tak akorát, lak nestéká a přitom není zase příliš hustý. Po zaschnutí čekejte vysoký lesk, což obzvlášť já ocením:) A lak vydrží pěkný fakt dlouho – už podle názvu – i 5 dnů!

Kosmetická taštička Notino Basic
Součástí zimního Notino Beauty Winter Boxu je i praktická taštička, abyste si svoje věci pro parádu mohly vzít všude s sebou. Taštička má hezký design ve stříbrném, metalickém provedení. ;)

Rádi byste vychytávky z Notino Beauty Winter Boxu také vyzkoušeli? Můžete omrknout a rovnou objednat na Notino.cz. ;)