Vánoční ozdoby? Jedině tradiční a české!

Dnes mám pro vás ryze vánoční článek, plný třpytivé inspirace! Pomalu se blíží Štědrý den a mnoho z vás už zdobí a chystá vánoční stromeček. Právě stromeček, s krásnými ozdobami, je asi tím nejvýraznějším symbolem Vánoc a věřím, že tomu, jak bude vypadat, určitě věnujete velkou pozornost. :) A právě zdobení a hlavně, vánočním ozdobám, baňkám a dekoracím na stromeček, patří můj článek. Chci vám představit nádherné, designové a hlavně, tradiční české ozdoby od značky GLASSOR. Stojí za to a věřím, že se vám budou líbit… ;)

Sháníte vánoční ozdoby, baňky a dekorace na vánoční stromeček? Věřím, že mnoho z vás dekoruje každoročně stromeček do určitého stylu a barev a určitě si i pořizujete nějaké nové ozdoby. I já si jich každé Vánoce pár koupím, dělá mi to radost a i díky daným ozdobám si pak lépe vybavím právě ty Vánoce konkrétního roku.

Co se právě ozdob a baněk na vánoční stromeček týká, já sama jsem v tomto ohledu naprosto tradiční. :) Žádné módní výstřelky, kýčovité ozdoby, které postrádají „duch Vánoc“, to není nic pro mě. Vánoce miluji se všemi zvyky, tradicemi a vším, co k typicky českým Vánocům patří. Což jsou samozřejmě i klasicky české, skleněné, kvalitní ozdoby.

Vánoční ozdoby jsou u nás doma, alespoň podlě mě, ceněným „pokladem“. :) Opravdu, ozdoby na stromeček máme, coby rodina, už mnoho let a mám dokonce i několik ozdob, kterými se zdobil stromeček u nás, když jsem byla ještě malá. Ozdoby si věnujeme, předáváme dalším generacím a máme k nim zkrátka až osobní, citový vztah. Mám ozdoby po mé babičce, od maminky i takové, které jsem si koupila pro první Vánoce s mým manželem, v našem tehdy novém domě.

Ale jak jsem napsala, každý rok si několik nových ozdob pořídím. Pro potěšení a samozřejmě, také doplňuji zásoby, protože – jak sami asi dobře znáte – každý rok se nějaké ozdoby rozbijí, zvlášť, když doma máte malé děti.

Ty tradiční, kvalitní a skleněné vánoční ozdoby mě zaujaly na stránkách české firmy GLASSOR, kde je opravdu úžasný výběr. Navíc oceňuji, že tato značka je právě o tradicích, kvalitě.

Skleněné ozdoby české značky GLASSOR jsou ručně vyráběné, kdy každá ozdoba je vyfouknutá a malovaná jednotlivě, kdy výsledkem je jedinečný a zcela originální design. Ozdoby tu vznikají tradiční cestou, v několika fázích.

Nabídka na stránkách GLASSOR je opravdu neuvěřitelně pestrá – najdete tu širokou škálu ozdob v mnoha barvách, designech a stylu provedení. Koupíte tu ozdoby jak v tradiční podobě, tak i v té moderní – záleží, v jakém duchu má váš Vánoční stromeček vypadat.

V sortimentu GLASSOR je několik tisíc druhů dekorací, ve všech barvách, tvarech, designu a zdobení. Nejtypičtějšími produkty jsou skleněné koule různých průměrů, ale také špice, zvonečky, srdce a mnoho dalších tvarů a forem.
Můžete si tu nechat vyrobit i skleněnou ozdobu na stromeček s ručně malovaným jménem, úžasné jsou i různé luxusní ozdoby, kdy až neuvěříte, jak něco tak krásného lze vůbec vyrobit – navíc ručně.

Kromě ozdob tu pak najdete i další vánoční doplňkový sortiment, háčky na ozdoby, vánoční řetězy, dárkové krabičky…

Zkrátka, přesně tyto ozdoby pro mě vystihují to pravé, české a tradiční kouzlo Vánoc, které by mělo zůstat zachované. Podívejte se na stránky GLASSOR – věřím, že si ty nádherné ozdoby také zamilujete. ;)

Na víc fotek mrkněte také do fotogalerie! ;)

ODKAZ: GLASSOR / web, eshop
ODKAZ: GLASSOR / facebook