Zažeňte vrásky a únavu energií z vulkanického skla!

Špatně spíte? Cítíte se vyčerpaná a ve stresu? Nečekejte na dovolenou a začněte jednat! Energie z lávového skla léčila tělo i duši již před tisíci let, pomůže i Vám..

Nedostatek slunce a zimní mráz nesvědčí tělu ani Vaší pleti. Stres, smog a nedostatek odpočinku to vše jen završí. Výsledkem je únava psychická i fyzická. Vyzkoušely jsme skvělé řešení, jak načerpat energii a omládnut za pár hodin! Masáž pravými lávovými kameny.

Již před několika tisíci lety se ve starověké Mezopotámii, Indii a Číně využívala léčivá moc kamenů. Léčitelé i lékaři kameny přikládali na akupunkturní body a energetické dráhy v těle. Tato tradiční metoda se používá dodnes. Nejsou ovšem kameny jako kameny. K masáži se používají speciální lávové kameny. I mezi těmi je nutno ovšem vybírat.

„Zákazníci by si měli dát pozor na napodobeniny lávových kamenů vyrobené z čediče nebo bazaltu. Ani to, že jsou kameny černé, neznamená že jsou pravé,“ upozorňuje profesionální masér Zdeněk Barták z masážního studia Relaxbody. „Pravé lávové kameny se odlišují hlavně svým složením. Obsahují vysoký podíl vulkanického skla, které vzniká ve vnitru sopky. A právě vulkanické sklo je to, co dělá masáž lávovými kameny tak účinnou.“

masaz1

Úplně magické! Příjemné horko z kamenů vás nabije energií a báječně uvolní.

Kameny se před masáží nahřívají ve speciální lázni, aby absorbovaly co nejvíce tepla. „Kameny se používají k masírování, ale i k prohřátí svalů. Vulkanické sklo v kamenech je schopno prohřát pokožku až do hloubky třech centimetrů a to je nesmírně důležité,“ vysvětluje Zdeněk Barták. „Masáž pomocí kamenů je díky tomu mnohem účinnější než klasická masáž. Dochází k prokrvení a uvolnění svalů, odstraňují se křeče a svalové napětí. Masáž zrychluje tok lymfy a příznivě působí na metabolismus, tělo se zbavuje škodlivých toxinů . Je to i výborná prevence proti celulitidě a vzniku vrásek.“

masaz2

Profesionální masér Zdeněk Barták se učil masírovat nejenom v ČR, ale i v Thajsku a je to poznat.

Masáž ve velmi příjemném studiu Relaxbody jsme si za Vás vyzkoušely a naprosto nás nadchla. Během masáže jsme naprosto zapomněly na čas a báječně jsme si odpočinuly. Zeptaly jsme, co je na masážním studiu Relaxbody tak mimořádného, že si tu člověk tak báječně odpočine. „Velkou roli hraje příjemné prostředí, kvalitní masážní oleje a meditativní hudba. Tělo a mysl nelze oddělovat. Při masáži odpočívá Vaše tělo a příjemné prostředí zrelaxuje zase vaši mysl. Účinek masáže se tak násobí.“ říká Zdeněk Barták, který se masáže učil nejenom v ČR, ale i v Thajsku.

 masaz3

Studio Relaxbody je velmi útulné a uklidňující

Na Relaxbody je výborné, že studio je přímo v centru Brna na Dominikánském náměstí. My jsme kromě kouzelného, příjemného prostředí také ocenily profesionální přístup. Každá zákaznice má k dispozici svou vlastní všatnu, kde se převlékne do čisté, bílé osušky, která zde již je nachystaná. Ve studiu Relaxbody může zákaznice očekávat ohleduplný a diskrétní přístup na profesionální úrovni a neuvěřitelnou pohodu a relax.

 Po této zkušenosti tvrdíme: Jedna masáž v Relaxbody je jako malá dovolená! To prostě musíte vyzkoušet!

 Celý seznam nabízených služeb si pak prohlédněte: ZDE

ODKAZ: RELAX BODY/WEB
ODKAZ: RELAX BODY/FACEBOOK