Kosmetické kazetky PUPA v Plaza Fashion Store

Nedávno jsem Vám na Facebooku ukázala pár fotek s kazetkami od kosmetické značky PUPA a vzhledem k tomu, že měly u Vás celkem velký ohlas, tak jsem si řekla, že o nich napíšu samostatný článek.

Značku PUPA jsem nakupovala už na střední škole, pamatuju si, že jsem pro ni jezdila do tenkrát ještě Prioru:) Pak však záhy zmizela a už jsem ji v Brně nikde neviděla. Když jsem jela do Itálie, tak jsem ji kupovala tam a udělala jsem si zásoby. Kosmetika je to velice kvalitní, voňavá a vždy v krásně provedeném designovém balení.

Až teď jsem ji zase ke své velké radosti objevila v PLAZA fashion store.

Pokaždé mě bavilo objevovat, co se pod nádherným a nápaditým balením skrývá. Však se podívejte sami…

image

image

V těchto krásných a vychytaných kazetkách najdete oční stíny, tvářenky, lesky na rty, někde jsou i miniřasenky a tužky na oči. Všechny tak krásně jemně voní. Celá kazeta bývá laděna do barev, které k sobě sedí, takže můžete opravdu využít vše.

image

Tato větší kazeta se mi zalíbila a už mi říká paní:) Jak vidíte oční stíny jsou laděny tak, že je můžete využít všechny na vystínování. Tyhle „nude“ barvy teď letí a mám je ráda. Vypadáte v nich přirozeně. Tento set obsahuje i malou řasenku a tužku na oči. Uprostřed je tvářenka a pudr, a to ostatní jsou takové, řekla bych, lesky na rty. Takže tuhle paletku si můžete komplet zabalit s sebou na cesty – a v líčidlech „máte vystaráno“.

Podívejte se do naší fotogalerie na další úžasné kazetky PUPA.

Kazetky PUPA zakoupíte v obchodě PLAZA Fashion Store.

 

ODKAZ: PLAZA FASHION STORE/FACEBOOK

ODKAZ: PLAZA FASHION STORE/E-SHOP/WEB

Plaza Fashion Store najdete v Brně na Heršpické ulici 1013/11D