Zatočíme s podzimní únavou! S TAWANEM!

Studená podzimní realita se už, myslím, dotkla každého z nás! A proto pro Vás mám další soutěž, která by Vám mohla tu „podzimní nepohodu“ alespoň trochu zpříjemnit:)

Venku to už není žádná sláva a i když se do nás ještě přes den hezky opírají sluneční paprsky, ráno a k večeru už je – zcela na rovinu, pěkná kosa:) Prostě ta letní pohodička, dovolené, prázdniny, to všechno je už pryč a my stojíme tváří v tvář podzimu. A s ním dostáváme lehce zabrat, alespoň já sama to cítím. Spousta práce, děti, domácnost, k tomu sem tam nějaká ta rýmička, zkrátka, únava a stres jsou mi denně v patách!

soutez

A já věřím, že spousta z Vás je na tom podobně… Proto jsem pro Vás ve spolupráci s mým oblíbeným, brněnským centrem thajských masáží – TAWANem – vymyslela další soutěž, která by Vám trochu to podzimní „trápení“ mohla zpříjemnit. Co můžete vyhrát? No přece úžasnou masáž a vstup do sauny k tomu!

spa1

Takže – soutěžíme celkem o TŘI poukazy (tři výherci) na hodinovou masáž Aroma Oil (více ZDE) a k tomu navíc – vstup do sauny! Jaké jsou podmínky k soutěži?

1. Nasdílejte příspěvek o soutěži z FB Cool Brno Blog na Váš osobní FB profil.

2. Odpovězte správně na tuto soutěžní otázku: Co znamená v překladu slovo „TAWAN“?
Své odpovědi pište do zpráv na facebooku Cool Brno Blog nebo na info@coolbrnoblog.cz

Držím palce!:)

Více si o úžasném světě thajských masáží – THAI MASSAGE CENTRU TAWAN přečtěte na blogu: TAWAN by Cool Brno Blog

ODKAZ: TAWAN/WEB
ODKAZ: TAWAN/FACEBOOK