Zapojte se do soutěže se SURFEM a vyhrajte zájezd do Španělska!

Čtenáři a fanoušci mého blogu – mám pro Vás jedinečnou možnost zapojit se do skvělé soutěže, kdy výhrou je letecký zájezd do Španělska – s polopenzí, výlety a hlavně, výukou surfování! To prostě chceš, hmmm?:)

Prací prostředek SURF přichází s hodně zajímavou soutěží, do které se zapojuje několik bloggerů a také jejich fanoušci a čtenáři.

Jaká je pointa soutěže? V případě nás, bloggerů, bylo úkolem vytvořit pro inspiraci osobitý outfit z jednoduchých bílých šatů, které nám byly zaslané. Všechny jsme obdržely ty samé šaty a bylo jen a jen na nás, jaký styling vytvoříme.

Můj výsledný outfit jsem přizpůsobila svému vlastnímu životnímu stylu i tomu, co mě v módě baví a inspiruje. Ráda kombinuji na první pohled nespojitelné kousky oblečení, miluji sportovní eleganci, kdy výsledkem je uvolněný a originální look.

Ovšem, upřímně – jako máma dvou malých kluků, která je neustále v akci a v pohybu, jsem si čistě bílé šaty moc často neoblékala, hlavně z praktických důvodů (maminky jistě chápou:) – určitě dobře víte, že ušpiněné bílé prádlo obvykle nejde dobře vyprat. S pracím prostředkem Surf ale můžu být v klidu, protože ten pere stejně dobře, jako se sjíždí vlny na surfu.:)

A tak jsem si řekla – že právě tu svoji maminkovskou roli u svého outfitu přiznám a dokonce jsem své dva syny do vytváření outfitu zapojila.:) Kluci dostali fixky a úkol zněl jasně – „ozdobte moje šaty“:) Výsledek vidíte na fotce a já myslím, že takový outfit rozhodně nepostrádá dávku svébytné originality:)

Takto ozdobené šaty si ráda vezmu kdykoliv – třeba na procházku do přírody. A že mi je kluci umažou? No a, se Surfem je vyperu, raz dva:)

S jedním ze synů jsem se i vyfotila, ať vidíte autora kreseb (starší se prostě NE a NE a NEbude fotit:))). Tak ho nahradil jeden z našich dvou pejsků, Alfo (mimochodem, kluci ho ztvárnili i na šaty:).

Zpátky ale k soutěži pro Vás, fanoušky a čtenáře!!! Jak se můžete zapojit i VY?

Stačí vzít jakýkoliv kousek bílého ošacení, se kterým vytvořte kreativní outfit. Pak stačí, abyste se v tomto outfitu vyfotili a pozor – na fotce se musí objevit i libovolný prací prostředek SURF.
Fotku následně zveřeníte na Vašem timeline na Facebooku a důležité je přidat hashtagy #Surf #vunecistehopradla a označit oficiální FB stránky pracích prostředků Surf.

Soutěž běží od 1.5. do 31.5. a vyhlášení proběhne 2.6. na FB stránkách Surf.

Co můžete vyhrát? 

Výhrou je surfařský zájezd do španělského ráje jménem Asturias v termínu od 15. do 18. 6. 2017!!!

Tak hurá do toho a „good luck“! ;)