Jarní inspirace z květinového studia AMMI!

Po delší době jsem si udělala výlet na Lesnou, kde najdete jedno úžasné květinové studio. Jmenuje se AMMI – a věřím, že ho už znáte, třeba i díky mému blogu! O Ammi Vám totiž často a ráda píšu – protože si to toto místo zkrátka zaslouží. Najdete tu totiž tolik krásných věcí, květin, dekorací, doplňků…že nebudete vědět, co si vybrat dřív. A abych Vám ten případný výběr ulehčila, opět mám pro Vás velkou reportáž.

V Ammi to mám opravdu ráda. Vždy si na svoji návštěvu tohoto studia „vyšetřím“ alespon hodinku času, protože je to tady pro mě vždy moc fajn zážitek. Procházím se, prohlížím, přemýšlím, kam by se mi daná věc mohla hodit. A samozřejmě, nikdy také neodejdu s prázdnou…:)

Jsem v tomto ohledu asi typická ženská:) Prostě taky miluju všechy ty „serepetičky“ – dekorace, kytičky, roztomilé figury, vázičky, svíčky… Máme toho doma už spoustu (až moc, říká můj manžel, který tomu ale samozřejmě vůbec nerozumí…:).

Hlavně – já dekorace u nás doma podřizuji aktuálnímu období, tedy minimálně 4x do roka vše přestavuji, měním…a víte co? Strašně mě to baví…:)

Co se stylu dekorací týká, je moje nejoblíbenější období právě asi jaro. Všechno je barevné, prosluněné, plné svěží energie. A dávám to najevo i jarním stylem u nás doma. Vystavím figurky ptáčků, doplním květiny a vybírám dekorace i na terasu.

Proto ráda vždy zajedu do Ammi, kde je rozhodně z čeho vybírat. Při své poslední návštěvě jsem tu pro Vás nafotila tolik věcí! A co mě zaujalo?

Samozřejmě dekorace všech typů, barev a stylů – figurky, postavičky, roztomilá zvířátka – to vše přece k jaru patří, nebo ne?

Velmi jarně vypadají věci v jemných, pastelových tónech – třeba ve světle žluté…

…nebo v tyrkysové a světle modré.

Ale najdete tu věci v podstatě ve všech barvách – určitě takové, které se budou hodit právě i k Vám domů.

Jelikož je Ammi v první řadě květinové studio, je tu i široká nabídka květin, čestvých, řezaných, kdy si můžete nechat uvázat kytici, nebo jakoukoliv dekoraci dle Vašeho přání…

…a samozřejmě tu mají kytičky také v květináčích, které Vám vydrží dlouho a slouží i jako krásná dekorace domů.

Co je mi tu ještě sympatické? Že Vám zde moc ochotný personál vždy vyjde vstříc. Žádný nápad, přání, zde není překážkou – a to také nebývá dnes všude samozřejmost. Zkrátka, za sebe Vám návštěvu Ammi doporučuji, věřím, že tu budete nadšení, stejně, jako já!:)

Mrkněte i do fotogalerie, kde je mnohem víc fotek!:)

Studio AMMI najdete na ulici Nejedlého 373/1, v Brně na Lesné.

ODKAZ: AMMI/web
ODKAZ: AMMI/facebook