Zapojte se do jedinečné soutěže v Cabaretu des Péchés a vyhrajte PORSCHE!

Až do 15. prosince máte jedinečnou šanci zapojit se do velké soutěže, která právě probíhá v brněnském Cabaretu des Péchés – výhra je totiž skvělá a tak lákavá! Jeden z vás díky této soutěži získá osobní auto Porsche 718 Cayman – a pozor, nejedná se „jen o zapůjčení“ – auto výherci zůstane!  
Mechanika soutěže je velmi jednoduchá – stačí si dát na baru v Cabaretu des Péchés speciální „Porsche drink“ na účtenku pak uvedete své údaje – tel. číslo a jméno a rovnou se zařadíte do losování! Určitě si tuto soutěž nenechejte ujít – víc v následujícím článku.

Troufám si tvrdit, že taková soutěž v Brně opravdu snad ještě nebyla! Výhra je totiž absolutně skvělá – vítěz získá do svého vlastnictví osobní automobil! A to ne „jen tak ledajaký“ – jedná se o dokonalé Porsche 718 Cayman. A ruku na srdce, mít takové auto v garáži, to je opravdu přímo sen.

Právě Porsche 718 Cayman může jeden z vás vyhrát díky úžasné soutěži, která aktuálně probíhá v oblíbeném brněnském Cabaretu des Péchés – jistě nemusím představovat, Cabaret najdete na Dominikánském nám. 2. v Pasáži Jalta, ve výjimečných prostorách bývalého kina Bio Moderna.
Kabaretní scéna nabízí svým hostům atmosféru ve francouzském stylu, s dotykem 30. let, kdy právě ve Francii byla kabaretní scéna na vrcholu.

Cabaret des Péchés je místem, kde nic není nemožné – v pestré nabídce programu si hosté mohou vybrat z mnoha jedinečných představení a show kabaretního reportoáru. Setkává se zde umění nejrůznějších stylů a vy si zaručeně odnesete jedinečný zážitek.

Zpátky ke zmiňované soutěži, kdy výhrou je Porsche 718 Cayman!

Jak se do soutěže zapojit? Je to velmi jednoduché – stačí si dát na baru v Cabaretu des Péchés speciální „Porsche drink“, na účtenku pak uvedete své údaje – tel. číslo a jméno a rovnou se zařadíte do losování!
Drink si tu můžete dát během jakéhokoliv představení, nebo sem můžete zajít i v rámci otevírací doby baru, tedy od úterý do soboty od 18. do 02. hodin, drink je také v nabídce!
Tak až do Cabaretu půjdete, určitě si drink dejte, chutná skvěle (signature receptura by Cabaret des Péchés) a výhra je víc než lákavá!
POZOR – soutěž končí 15. 12., kdy se na speciálním eventu zde vylosuje výherce.
Mrkněte na seznam show Cabaretu – rovnou si můžete koupit vstupenku:
Víc info k soutěži & pravidla:
https://www.cabaretdespeches.com/soutez/

ODKAZ: CABARET DES PÉCHÉS / web
ODKAZ: CABARET DES PÉCHÉS / facebook
ODKAZ: CABARET DES PÉCHÉS / instagram