Zájmové kroužky pro děti RYTMIK BRNO. Nabídněte dětem aktivity, které je budou bavit!

Věřím, že název společnosti „Rytmik“ budete mnozí jistě dobře znát. V dnešní době Rytmik působí v rámci celé ČR a nabízí pro děti opravdu pestrou škálu nejrůznějších zájmových kroužků, aktivit, projektových dnů, ale i zajímavých pobytů – pro maminky s dětmi. Dnes vám chci napsat o pestré nabídce kroužků a aktivit Rytmiku Brno – může vás oslovit pro spolupráci a provoz kroužků na vaši mateřské, nebo základní škole. A pozvu vás i na fajn letní pobyt pro maminky s dětmi! Víc v následujícím článku.

Pokud budu psát z pohledu rodiče – mám dva syny – je pro mě opravdu velmi důležité, aby mí kluci trávili svůj volný čas kvalitně, zábavně a přínosně. Nejlepším způsobem, jak dětem volný čas vyplnit, jsou samozřejmě nejrůznější zájmové kroužky a aktivity. Každé dítě má nějaké záliby, ať už je to třeba sport, kreativní činnosti, příroda…a je moc fajn, když děti v jejich zájmech podporujeme.

Proto – určitě je dobré nad kroužky pro děti přemýšlet a vybrat je – ideálně pod záštitou takových organizací, které mají právě s organizací kroužků pro děti bohaté zkušenosti.
Jednou z těchto organizací, která má s pořádáním zájmových kroužků pro děti opravdu bohaté a letité zkušenosti, je společnost Rytmik. Věřím, že název bude mnohým z vás povědomý – Rytmik začínal již v roce 1997, a to s organizací tanečních kroužků pod názvem Taneční škola Rytmik.

Později v návaznosti na velký a pozitivní ohlas na taneční kroužky začal Rytmik organizovat další zájmové činnosti pro děti, a to na celé řadě základních a mateřských škol, po celé ČR.

Rytmik nyní působí v rámci celé ČR, kdy jednotlivé pobočky jsou formou franchisy – tedy fungují samostatně, ovšem se stejnou nabídkou základních produktů, pod stejnou značkou.

Je možné se také domluvit na organizaci zájmových aktivit a kroužků RYTMIK i na vaší základní, nebo mateřské škole! Pokud je mezi vámi, čtenáři někdo, kdo shání na svou školu, školku…jedinečné a programově zajímavé kroužky a aktivity pro děti, je možné se obrátit právě na RYTMIK.

V případě zájmu stačí napsat na mail brno@rytmik-krouzky.cz, nebo se můžete s paní ředitelkou Rytmiku pro Jihomoravský kraj spojit i telefonicky na čísle 732 151 235.
Věřím, že i pro rodiče dětí to bude jistě skvělé, když budou moci dát své děti na kroužky a zájmové činnosti pod takto zavedenou a úspěšnou značkou.

Rytmik Brno, který má pod sebou kroužky a zájmové aktivity pro děti v Brně a okolí, pak primárně zajišťuje kroužky všeho druhu pro děti a žáky MŠ a ZŠ. Kroužky se tedy konají přímo na dané škole a školce – což je i z mého pohledu naprosto skvělé. Rodiče se nemusí trápit převážením dětí, děti netráví zbytečný čas v autě – po vyučování navštíví na dané škole, nebo školce, přímo svůj vybraný kroužek.

Proto, jsou kroužky od Rytmiku Brno na vaši školu a školku nejlepší možnou volbou! ;)

Mimo kroužky jsou pak aktivity Rytmiku Brno rozšířené o spolupráce s dalšími organizacemi, mimo jiné nabízí například individuální doučování pro děti, projektové dny, letní pobyt, po prázdninách přibyde i velmi atraktivní kroužek potápění pro děti.

Zajímavé jsou pak i realizace dopoledních projektových dnů pro MŠ a ZŠ – „Včeličkování“ a „(O)kouzlení“.

Jak zmiňuji v úvodu, Rytmik Brno pořádá v létě také sportovní pobyt pro maminky s dětmi, a to v termínu 24. – 28.7.2021. Program je zde koncipován tak, aby se maminky mohly věnovat vlastnímu cvičení pod vedením zkušené lektorky Petry Moudré ze studia SUNFIT.
Pro děti je zde připravený pestrý program s tématem „Cesta kolem světa“. Víc informací o tomto pobytu ZDE, možnost přihlášení pak ZDE.

Rodiče – se zájmovými aktivitami pod vedením Rytmiku budou vaše děti nadšené. A pokud máte tu možnost, zaveďte kroužky pod vedením Rytmiku Brno i na vaší škole, nebo školce!

ODKAZ: RYTMIK BRNO / web
ODKAZ: RYTMIK BRNO / facebook
ODKAZ: RYTMIK BRNO / instagram