Gastro novinka, kterou musíte zkusit! Grilované kuře KOKOGO!

V Brně máme jednu opravdu boží gastro novinku, o které rozhodně musíte vědět! Kluci z Pablo Escobaru přišli se skvělým nápadem, který v Brně opravdu chyběl. O co se jedná? Novinka se jmenuje „KOKOGO“  – a jsou to luxusní grilovaná kuřata, která si můžete objednat a nechat dovézt. Ovšem, rozhodně nečekejte „obyčejné grilované kuře“! Tato kuřata jsou z farmářského chovu (dodavatelem je Farma Rodiny Němcovy), jsou v prvotřídní kvalitě, grilovaná ve směsi koření… Navíc, ke kuřeti dostanete i spoustu příloh, domácích omáček, salátky… Prostě toto fakt musíte zkusit, nám doma toto kuře chutnalo moc! Víc info & fotky v následujícím článku…

Ruku na srdce, komu z vás nechutná dobře ugrilované kuře? Tahle dobrota prostě nemá chybu, já grilované kuře milovala už v dětství, kdy jsem si kuře kupovali v „Pipi grilu“ ve městě, kde jsem bydlela. Ale to už je let… :)

Dnes je už situace trochu jiná a někde na stánku si grilované kuře opravdu nekupuju. Kvalita totiž nebývá nic moc. A hlavně, kuřata tu nemají dobrá, většinou z velkochovů a zcela na rovinu, ty já podporovat nechci. Jak v ohledu kuřecího masa, tak i vajíček, vždy dávám přednost menším farmám, chovatelům a dodavatelům.

I proto mě zaujala brněnská novinka, kterou jsme na netu zaregistrovala – rozvoz grilovaných kuřat KOKOGO! Už z fotek se mi na jejich grilované kuře sbíhaly sliny, vypadalo to nesmírně lákavě. :) A když přišla nabídka jejich grilované kuře vyzkoušet, byla jsem hned PRO! ;)

Co KOKOGO je – co nabízí?
S tímto zajímavým konceptem přišli kluci z vyhlášeného Pablo Escobaru v Brně – věřím, že rozhodně znáte. ;)

KOKOGO jsou grilovaná kuřata a já si troufám říct, že rozhodně „ne tak ledajaká“! První, co musíte vědět, tak kuřata  nejsou původem z velkochovů. Což je pro mě super informace. Kuřata v KOKOGO používají z vyhlášené Farmy Rodiny Němcovy, což je samo o sobě známka kvality. Právě z Farmy Rodiny Němcovy kupuju domů nejen maso, ale i další potraviny a vždy bezvadná kvalita.

Kuřata na Farmě Rodiny Němcovy nežijí v klecích, jsou krmena kvalitním krmivem a netrpí zbytečným stresem. Tak ať to víte. :)

Zpátky ke KOKOGO – chuťově mají kuřata opravdu dokonalá! Vyzkoušela jsem – i manžel a mí kluci a všichni nadšení. Kuřata grilují se směsí olejů, v koření a ta chuť…musíte fakt vyzkoušet!

Ovšem, to zdaleka není vše. S kuřetem KOKOGO dostanete i spoustu vyladěných příloh, teplých i studených, omáčky, salátky, vše si vyberete přímo při objednání.

Konkrétně – z teplých příloh si můžete vybrat bramborovou kaši z pečených brambor, rýži, domácí hranolky, skvělá je i teplá kukuřice, zelenina, saláty, omáčky a chleba od vyhlášených Chleba Brno… Čekají vás hody a velký gastro zážitek.

Součástí každého balení kuřete KOKOGO je i praktický ubrus, aby byl úklid po jídle co nejjednodušší.
A mimochodem, pokud si chcete dát kuře KOKOGO třeba venku, můžete si přiobjednat i piknik set s dřevěnými příbory, talířky a více ubrousky.
Brzy budou do tohoto setu přidávat i „papírové podsedáky“ aby si lidé mohli kolem ubrusu posedat a nemuseli sedět na trávě.

Zkrátka, i relativně „obyčejná věc“, jako grilované kuře, jde udělat jinak, lépe a naprosto božsky! Vyzkoušejte, objednejte – kuře vám dovezou až domů. Rozhodně budete nadšení, tím jsem si jistá! ;)

ODKAZ: KOKOGO / web, objednání
ODKAZ: KOKOGO / facebook
ODKAZ: KOKOGO / instagram