Centrum leteckých simulátorů BUĎ PILOT opět v provozu! Zarezervujte si svůj let!

V Brně máme jedinečné centrum leteckých simulátorů BUĎ PILOT, toto centrum najdete na Úvoze 447/120 a já vám o něm na svém blogu již několikrát psala. Toto centrum je po dlouhé době, kdy muselo být z důvodu vládních nařízení uzavřeno, opět v provozu! Můžete si zde zarezervovat svůj „let“, a to bez nutnosti dokládat potvrzení o negativním testu. Věřím, že tento nevšední zážitek – tedy, proletět se v některém z leteckých simulátorů, nyní mnozí uvítáte! Víc o centru BUĎ PILOT, jeho nabídce a aktuálních pravidlech pro návštěvu v následujícím článku!

Po mnoha měsících celostátního lockdownu se situace u nás uklidňuje a vše se opět pomalu vrací k normálu. Otevřely se obchody, fungují i mnohé služby a tak můžeme opět navštěvovat a využívat to, co máme rádi a co nám život dokázalo zpestřit. Věřím, že mnoho z nás se těší na volný čas prožitý jinak, než „jen doma“ – s přáteli, nejrůznějšími zajímavými aktivitami.

Zkrátka, svůj čas nyní můžeme trávit opět mnohem víc pestře, zábavně, zkrátka život si lze opět víc užívat. Proto – pokud hledáte tip na jedinečný a nevšední zážitek, ať už pro sebe, nebo pro někoho blízkého, třeba coby dárek – inspirací vám může být právě můj článek! Zajděte se proletět na některém z leteckých simulátorů v cenru BUĎ PILOT – to najdete v centru Brna, na Úvoze 447/120.

Centru leteckých simulátorů BUĎ  PILOT je skutečným unikátem! Najdete zde 4 letecké simulátory, ve kterých se můžete “proletět”! A simulátory to jsou dokonalé, věrohodné, naprosto autentické. Zkrátka, buďte si jisti, že když do tohoto simulátoru usednete a odstartujete, neuvěříte, že nejste ve vzduchu.

Vyzkoušet tu můžete simulátory Boeingu 737MAX a také stíhačky F-16. A to není vše!
Novými simulátory jsou pak technicky dokonalé stíhačky F-18 a legendárního letounu z 2. světové války jménem SPITFIRE!

Hlavně simulátor stíhačky F-18 je opravdu dokonalý – kokpit je kompletní a ve všech rozměrech odpovídá originálu. Simulátor obsahuje i funkční HUD displej, výhled z kokpitu je pak velice realistický, pomocí projekce na speciální kopuli (nikde jinde v ČR ji nenajdete).

Zajímavostí je zde program stíhaček F16 a F18 proti sobě!
Přijdete ve dvou, každý z vás usedne do kokpitu jednoho stroje a vydáte se na bojovou misi mezi sebou.

V rámci tohoto programu vás čeká 70 minutový program (10 minut instruktáž a 60 minut let), těšit se můžete na letecký souboj proti sobě navzájem, nebo proti počítačovým protivníkům.

Jak zmiňuji v úvodu, pro návštěvu centru BUĎ PILOT není nutné doložení negativního testu na covid. Stačí nosit roušky, respirátory a samozřejmě dodržovat bezpečnostní opatření.
Na jeden let zde může přijít jeden člověk, s ním další tři osoby coby doprovod – ti mohou celý let dokumentovat.

Zažijte po dlouhé době opět něco nevšedního – proleťte se v BUĎ PILOT! Svůj let si můžete zarezervovat ZDE.

Simulátorové centum BUĎ PILOT najdete v Brně, na adrese Úvoz 447/120.

ODKAZ: BUĎ PILOT / web
ODKAZ: BUĎ PILOT / facebook
ODKAZ: BUĎ PILOT / instagram