Inspirace z Freeportu!

Po znovuotevření kamenných obchodů pro vás opět budu mít pravidelné reporty a inspiraci na výhodné nákupy ve Freeportu v Hatích u Znojma! Určitě tento outlet všichni dobře znáte – nakoupíte zde opravdu výhodně, slevy tu jsou až 70%! Dnes mám pro vás tipy z obchodů GEOX, Timeout a Adidas. A že je tu z čeho vybírat! Mrkněte na spoustu fotek v mém následujícím článku…

Po opravdu dlouhé době jsou kamenné obchody opět otevřené – nevím jak vám, ale mně nějaký ten „shopping“ už chyběl. :) Zejména oblečení si ráda kupuji v kamenných obchodech, na eshopech vůbec. Potřebuji si věci prohlédnout, vyzkoušet… Zkrátka, při nákupech dávám tomu osobnímu kontaktu přednost.

Proto jsem opravdu ráda, že na nákupy můžeme opět vyrazit! A věřím, že co udělá radost ještě větší, tak když nakoupíme za super ceny a výhodně. Přesně tak je tomu vždy v outletovém centru Freeport v Hatích u Znojma – určitě tento outlet dobře znáte, z Brna jste tu za chvíli.

Freeport je mimochodem vůbec první outletové centrum v České republice a stále si drží skvělou úroveň! Nakoupit tu můžete krásné věci od celé řady značek, a to nejen oblečení, ale i obuv, doplňky, nebo potřeby do domácnosti…

Já vám budu opět z Freeportu přinášet pravidelnou inspiraci na zajímavé nákupy – před pár dny jsem si opět do Freeportu udělala výlet a tentokrát mám pro vás tipy na krásné věci z obchodů GEOX, Timeout a Adidas! A že je tu z čeho vybírat!

Začnu v obchodě GEOX – značku určitě všichni znáte. GEOX nabízí opravdu velice kvalitní obuv, pro ženy, muže, ale i pro děti. 

Boty GEOX mají jedno obrovské „plus“ – jsou nesmírně pohodlné a skvěle se v nich chodí. Výborná je i řada Geox Respira – boty jsou z prodyšných materiálů, pohodlné a právě na jaro a léto jako dělané!

V obchodě GEOX ve Freeportu mají spoustu krásných modelů – vyberete si tu dokonalé lodičky, letní boty, ale i pohodlné tenisky.

A super jsou zde i botičky pro děti! Moc hezké modely, navíc opět pohodlné.

Ceny jsou opět až o 70% nižší, než v běžných obchodech GEOX, takže se tu nákupy opravdu vyplatí. A to se týká hlavně i botiček pro děti – nové boty jsou v případě dětí krátkodobou záležitostí…

Co se módy týká, tentokrát mám pro vás inspiraci z obchodu Timeout. Opět povědomá, známá značka, nabízející kvalitní volnočasové oblečení, pro ženy i muže.

Zajímavostí obchodu Timeout ve Freeportu je, že mimo outletovou kolekci tu mají i kolekci aktuální! Ovšem, za outletové ceny. Takže pokud toužíte po aktuálním kousku této značky, pořídit ho můžete právě zde – a za super cenu!

Mě moc mile překvapila nabídka džínů, několikery jsem si zkoušela, džíny Timeout jsou moc pohodlné, pružné – obsahují elastan. Na výběr je celá řada modelů, barev a typů.

Mimo džíny tu pak omrkněte také letní šaty, halenky, nebo lehké svetříky – můj favorit byl tento v krásné zelené barvě.

Nabídka věcí je v obchodě Timeout ve Freeportu skutečně pestrá, určitě si zde vyberete.

Zašla jsem se také mrknout do obchodu Adidas – mimochodem, toto je jeden z vůbec nejoblíbenějších obchodů ve Freeportu. Sportovní oblečení a obuv se hodí každému a co víc, tady vše pořídíte opravdu výrazně levněji.

Mě tu zaujala hlavně dětská kolekce – pro děti tu mají opravdu neskutečný výběr, troufám si tvrdit, že tolik věcí pro děti nemají ani v neoutletové prodejně Adidas.

Tepáčky, soupravy, trička…to vše tu pro děti pořídíte. A samozřejmě, také botičky!

Boty jsem vám zde nafotila nejen pro děti, ale i pro nás, dospělé. Zaujaly mě tu i typově zajímavé modely, různé limitované řady a speciality. A cenově opět super!

Nákupy ve Freeportu se opravdu vyplatí – udělejte si výlet, určitě nebudete litovat. ;)

Na víc fotek z mé návštěvy mrkněte také do fotogalerie. ;)

Outletové centrum Freeport najdete v Hatích u Znojma.

ODKAZ: FREEPORT / web
ODKAZ: FREEPORT / facebook
ODKAZ: FREEPORT / instagram