Zajímavé akce na dermokosmetiku Avéne a další značky v Lékárně Na Kobližné

Opět vám chci dát tip na výhodné a zajímavé akce na oblíbené značky dermokosmetiky – akce probíhají v Lékárně na Kobližné a rozhodně je fajn o nich vědět. ;) Nákupem právě zde totiž můžete výrazně ušetřit. Co konkrétně zde nyní pořídíte za lepší ceny? Dozvíte se v následujícím článku! 

Jak určitě víte, oblíbená a kvalitní dermokosmetika nebývá nejlevnější záležitostí. Pokud chce mít člověk skutečně kvalitu a v případě kosmetiky i požadovaný účinek, musí si často připlatit…
Ovšem, v ohledu kosmetických značek často probíhají i zajímavé akce a slevy, kdy se dá celá řada produktů sehnat skutečně za perfektní ceny.

Tyto různé akce velice často probíhají v Lékárně Na Kobližné v centru Brna, na Kobližné 7.
Já se sem nedávno zastavila a zjistila, co aktuálně rozhodně stojí za pozornost!

Asi největší akce zde probíhá na kosmetiku mé asi nejoblíbenější dermokosmetické značky, Avéne. Tyto produkty zde pořídíte nyní až o 30% levněji, a to se na výsledné ceně už opravdu projeví. ;) Značka Avéne totiž slaví 30 let na českém trhu – a při této příležitosti bude po celý březen platit akce, že při koupi dvou a více produktů máte slevu 30% na celý nákup!

Kosmetiku Avéne opravdu vřele doporučuji, mám s ní sama jen ty nejlepší zkušenosti. Osvědčila se mi hydratační řada, produkty pro anti age péči a naprosto nejlepší jsou přípravky pro ekzematickou a atopickou pokožku – sama s těmito obtížemi občasně bojuji a kosmetika Avéne mi vždy moc pomohla. A nejen mně, tyto produkty pomohly na atopický ekzém i mým dvěma synům.

Mimochodem, v rámci kosmetiky Avéne zde také probíhá akce na anti age řadu Ysthéal – na jakýkoliv produkt z této řady je nyní akce sleva 150,-. Tato akce platí do vyprodání zásob.

Jaké další výhodné akce v Lékárně Na Kobližné probíhají?

Akce tu je i na skvělou kosmetiku pro vlasovou péči značky Klorane – po celý březen zde platí 2 + 1 produkt zdarma. I s tou kosmetikou mám vynikající zkušenosti!

A zajímavá akce je i na další vlasovou kosmetiku René Furterer – stejně, jako v případě značky Klorane, platí 2 + 1 produkt zdarma. ;)

Určitě stojí za pozornost, máte skvělou možnost k opravdu výhodnému nákupu! ;)

Vše z článku koupíte v Lékárně Na Kobližné – najdete na Kobližné 7.

ODKAZ: LÉKÁRNA NA KOBLIŽNÉ / facebook