Za gastronomickými zážitky do Restaurantu Palazzo

Dnes opět inspirace pro všechny gurmány! Ráda bych vám totiž předala tip na zajímavé gurmánské akce, které se budou konat v Restaurantu Palazzo. Tuto restauraci najdete v prostorách brněnského hotelu Barceló a řeknu vám, vaří tady naprosto dokonale! Já tu byla už několikrát a vždy naprosto spokojená. Zajděte si sem na nějakou jejich specialitu také – stojí to za to! Jaké gurmánské akce vás tu do konce roku čekají a konkrétně, co si zde dáte? Dozvíte se v následujícím článku!

O výjimečnosti Restaurantu Palazzo se v Brně stále ještě moc neví, což je opravdu škoda! Mnoho lidí si možná myslí, že tím, že je tato restaurace v prostorách hotelu Barceló Brno Palace (i když má svůj vlastní vchod z Biskupské ulice), tak je určená jen pro hotelové hosty – to je ovšem chyba!

Do Restaurantu Palazzo můžete zajít kdykoliv na večeři a budete zde rozhodně vítáni!

Moc příjemný je i design restaurace, kterou vytvářeli španělští architekti, v souladu s celou koncepcí a stylem hotelu Barceló Brno Palace.

Restaurant Palazzo nabízí útulné, designově vyladěné prostory, kde se budou hosté cítit dobře. Restaurace je menší, v prostorách najdete jedinečné designové prvky – například velká nástěnná zrcadla, krásné lustry, barevně vše laděné do teplých tónů… Zkrátka, pocitově to zde na vás působí komfortní, intimní, přátelskou atmosférou.

Jak jsem už zmínila v úvodu, v této restauraci vaří opravdu perfektně! Používají zde naprosto prvotřídní suroviny, vaří bez zbytečných dochucovadel, jejich jídla jsou zajímavě sestavená – spojují v sobě často opravdu zajímavé ingredience, což ve výsledném efektu chutná skvěle!

Stylově je restaurace zaměřená v obecné rovině na středomořskou kuchyni – na jídelním lístku tak nechybí vynikající těstoviny, samozřejmě úpravy mas a steaky, ryby, saláty, dále jídla inspirovaná španělskou kuchyní (neboť hotel Barceló je součástí španělské sítě hotelů).
Ovšem – v menu najdete také oblíbená jídla z české klasiky, které zde rádi ochutnají třeba právě cizinci, hoteloví hosté, nebo vlastně všichni, kdo tradiční českou kuchyni mají rádi.

Mimochodem, do konce roku se tu budou konat zajímavé gastronomické akce – věřím, že v rámci těch zde budete moci zase ochutnat něco jiného.

Akutuálně v Restaurantu Palazzo probíhají Husí hody – budou zde už jen chvíli, do 21. 11. V rámci husích hodů můžete ochutnat například pečená husí jatýrka, polévku husí kaldoun, nebo Svatomartinské husí stehno.

Další zajímavou akcí pak budou Dušené pokrmy – tato akce zde bude od 9. do 13. prosince – určitě i tyto pokrmy budou také zajímavé!

Od 10. prosince do 26. prosince se bude v Restaurarantu Palazzo podávat již Vánoční menu, které vás zde dokonale naladí na vánoční atmosféru.

31. prosince zde pak bude probíhat Silvestrovská večeře.

Pro bližší informace o přesné nabídce jednotlivých akcí rozhodně doporučuji sledovat web restaurace a také gastrokalendář!

Restaurant Palazzo najdete v prostorách hotelu Barceló Brno Palace, v prvním patře, vchod je možný jak přes hotel, tak i přímo z Biskupské ulice, rovnou do restaurace.

Na více fotek prostor restaurace i jídel se podívejte do fotogalerie. ;)

ODKAZ: PALAZZO RESTAURANT / web