Nový obchůdek Tvořivá Frída!

Mám skvělou zprávu pro všechny z vás, milé dámy, které rády vyrábíte, tvoříte, jste kreativní a šikovné! :) Na Pekařské 40 máme totiž zbrusu nový obchůdek Tvořivá Frída, kde koupíte všechny ty potřebné věcičky – umělé květiny, sponky, ozdůbky a další nezbytnosti, se kterými můžete vyrábět – třeba úžasné květinové věnce do vlasů, čelenky, sponky, brože… Víc informací a hlavně fotek v následujícím článku! ;)

Řeknu vám, když si nějakou parádu – třeba právě ozdobu do vlasů – vyrobíte sami, je to vždycky důvod k radosti. Pokud vás vyrábění a tvoření baví, tak vás vlastnoručně vyrobená věc zaručeně potěší. A také – máte k ní určitě i mnohem bližší a osobní vztah!

Já sama právě takové tvoření miluji. Už od dětství jsem ráda vyšívala, šila oblečení pro panenky, navlékala jsem si různé korálky, dělala si vlastní náramky, náušnice, sponky… A tato záliba mi vydržela dodnes. Mimochodem, takové tvoření je i skvělý relax, člověk si u toho odpočine a také vyčistí hlavu od běžných denních starostí…

Problém vždy byl právě shánění všech potřebných komponentů, korálků, doplňků, sponek… Obchodů, které něco podobného nabízejí, je opravdu hodně málo – zvláště, pokud potřebujete speciální věci, jako třeba umělé květiny, sponky, čelenky…které si můžete sami zdobit a dekorovat.

Proto – pokud jste také tvořiví a nadšení do vyrábění – vás rozhodně potěší, že jeden takový obchůdek, který takové věci nabízí, je nově otevřený také v Brně!

Jmenuje se Tvořivá Frída a najdete ho na Pekařské 40. A mají toho tady opravdu spoustu, neskutečný výběr! A co mě také zaujalo, v obchůdku je i malá tvořivá dílnička, kde si můžete, naprosto kdykoliv, sami něco vyrobit, přímo z věcí které si tu koupíte. Navíc – pokud nevíte, jak na to – milé slečny, které tu prodávají, vám se vším pomůžou, naučí vás postupy a vše vám ochotně vysvětlí.

Co v obchůdku Tvořivá Frída najdete? Zaměřují se zde hlavně na nejrůznější květinové ozdoby do vlasů – věnce, čelenky, sponky, brože. Na výrobu těchto věcí tu seženete absolutně vše!  Mají tu dráty na základy, listy, přes 700 druhů kytiček a přes 600 druhů stuh pro doplnění k věnečkům, na výrobu mašlí, pro cukráře, na svatby…

Mají velký výběr různých umělých květin v mnoha velikostech, seženete zde podklady na věnce do vlasů, jednoduché čelenky, které si můžete sami vyrobit, nazdobit, potáhnout stuhami…

Je tu úžasný výběr doplňků pro ženy, třeba na těhotenské focení, svatbu, pro kadeřnice, na různé příležitosti. Je  možnost poskládat si doplněk k barvě šatů do divadla, na maturitní večírek a ke všem dalším událostem.

Na dekorování tu mají opravdu nespočet nejrůznější ozdůbek, komponentů, bude až těžké si vybrat. ;)

Sortiment obchůdku se také neustále rozšiřuje, takže pro tvoření různých holčičích ozdob tu seženete naprosto všechno. ;)

Konají se zde i zajímavé akce, workshopy, které taky mohou zaujmout – naučíte se zde ty správné postupy a dozvíte mnoho informací právě o tvoření a vyrábění – sledujte Facebook a Instagram, viz odkazy níže, ať jste v obraze! :)

Dámy, rozhodně vám doporučuji zajít se sem mrknout, vezměte sebou i malé holčičky, ty vyrábění také baví a určitě si tady něco hezkého pro vyrábění vyberou. :)

Na více fotek mrkněte také do fotogalerie! :)

Nový obchůdek Tvořivá Frída najdete na Pekařské 40.

ODKAZ: TVOŘIVÁ FRÍDA / facebook
ODKAZ: TVOŘIVÁ FRÍDA / instagram