We Love to Help – roušky pro Nadační fond dětské onkologie Krtek

Poslední měsíce byly pro všechny z nás náročné, těžké, mnoho věcí se v našich životech změnilo. Ale i tato složitá situace ukázala, že mnoho lidí nemyslí jen na sebe, ale snaží se pomáhat, jak to jen jde. Náš charitavní spolek We Love to Help získal od našeho partnera, firmy REDA, 1000 roušek, které jsme mohli věnovat tam, kde je to potřeba. Firmě REDA za to patří náš velký dík – protože jen s touto vaší pomocí jsme roušky mohli darovat Nadačnímu fondu dětské onkologie Krtek. Zde roušky využijí rodiče dětí na oddělení a také sestřičky… Víc v následujícím článku.

Myslím, že během uplynulých několika týdnů jsme všichni zažili situace, které by nás snad ani nenapadly, že mohou nastat. Mnoho z nás se ocitlo bez práce, nebo naopak, v práci se dostalo do vyššího zdravotního ohrožení. Navíc, ochranné pomůcky, zejména roušky, které byly a stále jsou nutnostní, prostě chyběly.

Určitě vzpomínáte, jak doslova celá naše země začala ve velkém roušky šít. I přes to, ve zdravotnických zařízeních, v domovech seniorů, zkrátka tam, kde byly nejvíc potřeba, jsou roušky stále nedostatkové zboží.

Náš charitativní spolek We Love to Help měl možnost získat zdarma 1000 kusů roušek, které se nám rozhodl věnovat náš parter, firma REDA. REDA a.s. je společnost, která se zabývá výrobou, prodejem a potiskem reklamních a dárkových předmětů a s tím souvisejících služeb.

Velice si této pomoci vážíme – jen díky firmě REDA jsme mohli tyto roušky věnovat Nadačnímu fondu dětské onkologie Krtek.
Zde roušky najdou své uplatnění – využijí je rodiče dětí na oddělení a také sestřičky. ;)