Vzpruha pro pleť – protivráskové sérum Estée Lauder Advanced Night Repair

Ve své dnešní kosmetické recenzi vám představím pouze jeden produkt – zaslouží si rozhodně víc pozornosti. Já už jej měla „v hledáčku“ delší dobu a jsem moc ráda, že se mi dostal do rukou a měla jsem možnost ho vyzkoušet. Je totiž opravdu skvělý a moc ráda vám ho doporučím. Jedná se o noční protivráskové sérum od značky Estée Lauder – Advance Night Repair. Toto sérum je doslova nabité aktivními látkami a pro pleť je skutečnou vzpruhou. Víc v následujícím článku.

Značka Estée Lauder se už pár let řadí k mým velmi oblíbeným, a to zejména v ohledu produktů dekorativní kosmetiky. Nedám dopustit na make-up Estée Lauder Double Wear – zcela upřímně, neznám snad lepší make-up a doporučuji jej i všem svým kamarádkám. Tento make-up má střední krytí, pleť barevně sjednocuje, propůjčuje jí sametový vzhled a hlavně, působí naprosto přirozeně, na pokožce rozhodně není nijak patrný.

Navíc, je k dostání v mnoha odstínech, mimo klasickou verzi existuje i lehčí, více fluidní, která je ideální pro pleť s vyšším sklonem se mastit.

Zpátky ale k novince, o které vám chci napsat. Jedná se o noční protivráskové sérum Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex. Troufám si tvrdit, že tento produkt bude po výše zmiňovaném make-upu dalším bestsellerem značky Estée Lauder. Proč? Protože toto sérum je doslova nabité aktivními látkami, které naše pleť žádá a potřebuje. A efekt, ten je až neuvěřitelný!

Aktivní látky vhodné pro naši pleť – samozřejmě, že každý typ pleti vyžaduje něco trochu jiného, ale obecně, je celá řada složek, které jsou potřebné pro naprosto každou pokožku.

Sérum Advanced Night Repair obsahuje mnoho jedinečných látek, tou hlavní je Chronolux™ Power Signal technologie, která podporuje obnovu kožních buněk a také tvorbu kolagenu v pleti, který je naprosto zásadní pro pevný a přirozeně pružný vzhled pleti.
Další důležitou složkou je pak kyselina hyaluronová, která v pokožce uzamyká vlhkost, a to až na dobu 72 hodin. Dále sérum obsahuje antioxidanty, které pleť chrání.
Sérum je zcela bez olejů, ftalátů, sulfátů, parfemace… Pro pleť má tedy dokonale čisté složení.

Sérum Advanced Night Repair používáte jak ráno, tak i na noc, jeho funkce probíhá samozřejmě i během noci, zatímco spíte. Během noci v pleti toto sérum spouští regenerační proces, pleť obnovuje, vypíná, zlepšuje její strukturu a pevnost.

Během dne pak sérum pleť chrání před negativními vlivy okolního prostředí.

Sérum je opravdu úžasné, já efekt vnímala velmi rychle, už po cca týdenním pravidelném používání. Obecně mám z používání pocit mnohem pevnější, pružnější pleti. Drobné vrásky, zejména kolem očí, jsou také vyhlazenější, ty hlubší vrásky – zatím nemohu soudit, na to sérum používám krátce, ale i přesto věřím v pozitivní efekt.

Pleť je také dokonale hydratovaná – čímž se potvrzuje i výše zmiňovaná nižší visibilita vrásek. Zkrátka, pleť působí mnohem víc svěže, mladistvě a hlavně, zdravě.

Sérum je sice primárně protivráskovou péčí, já jej hodnotím ovšem jako skvělý produkt v ohledu zdravého vzhledu pokožky, který je klíčovým pro nás všechny, ať už nás vrásky trápí, nebo zatím ne. Za mě naprosto skvělá věc – kterou zařazuji do své rutinní péče o pokožku. Dámy, stojí za vyzkoušení! ;)

Sérum Estée Lauder Advanced Night Repair koupíte na Notino.cz.