Vyzkoušela jsem: MILON CIRCLE V KANTORFITNESS!

Ráda přijímám nové výzvy a zkouším nové věci, vlastně ve všech směrech mého života, baví mě, když objevím něco, co mě může být jakýmkoliv způsobem přínosné a obohatí mě to. A to nejen v oblasti módy, cestování, gastronomie, ale třeba také v ohledu zdravého životního stylu, nebo cvičení…

Proto, když jsem se dozvěděla o unikátním cvičebním programu „MILON CIRCLE“ v brněnském fitku Kantorfitness a dostala jsem možnost jej sama vyzkoušet „na vlastní kůži“, neváhala jsem:)

Kantorfitness vede jeho zakladatel, Robert Kántor, který má za sebou 18 let aktivní hokejové kariéry na profesionální úrovni. Díky hokeji a aktivnímu sportovnímu životu má Robert velmi cenné zkušenosti v oblasti fitness a zdravého životního stylu. Ty současně uplatňuje v KANTORFITNESS.

Photo 14.09.16 11 30 53

Já se s panem Kántorem v Kantorfitness osobně sešla – nejdřív jsem se chtěla o jeho fitness centru dozvědět něco víc – pro koho je vhodné, jaké služby nabízí a na čem on sám si ve vztahu ke své klientele zakládá.
Upřímně, možná jsem měla i tak trochu obavu, zda právě toto fitko není jen o velmi náročných a silových trénincích pro úspěšné a vrcholové sportovce (ke kterým tedy já rozhodně nepatřím:).

1782349_757248607719710_1837495814328236043_o

Brzy jsem se ovšem přesvědčila, že Kantorfitness nabízí cvičení a tréninky úplně pro každého, bez ohledu na jeho věk, pohlaví a hlavně, bez ohledu na jeho fyzickou kondici. Zkrátka, chodí sem jak mladé holky s cílem zhubnout, nebo se dostat do formy, tak úplně běžní lidé, ale i sportovci a dokonce i senioři.

740018_473384802772760_106435019_o

V Kantorfitness nabízí osobní a individuální tréninky, velký výběr sálových lekcí a hlavně, unikátní tréninkový systém zvaný „Milon Circle“ – který jako jediný najdete v Brně právě zde.
Pan Kántor mi vysvětlil, že naprostou prioritou je v jeho fitness centru osobní přístup ke každému klientovi – tedy vytvoření takového cvičebního plánu s příhlédnutím k tomu, jaké má klient schopnosti a čeho chce dosáhnout.

V nabídce fitness centra si můžete buď vybrat z osobního tréninku, nebo z celé řady sálových lekcí.

fitbox

Naprostým unikátem v oblasti cvičení je ovšem zmiňovaný MILON CIRCLE – unikátní systém několika cvičebních strojů, na kterém může cvičit naprosto kdokoliv – a důležité je, že cvičit správně, zdravě a s velkou efektivitou.

IMG-milon-circle-e1440229514583

MILON CIRCLE je cvičení vhodné hlavně i pro ty, kdo nemají se cvičením na fitness přístrojích vůbec žádné zkušenosti – a laicky řečeno, vůbec netuší, jak se tyto stroje obsluhují. Upřímně řečeno, k těmto lidem se řadím i já…:)
A v čem je tento systém tolik unikátní?

Jedná se o intenzivní cvičební program na celkem 12ti strojích, které jsou umístěné v kruhu. Velkou výhodou tohoto cvičení je, že Vám nezabere více jak 35 minut – což je naprosto skvělé. Šetříte čas, ovšem cvičíte intenzivně s cílem dosažení nejlepších výsledků.
Hlavní výhodou cvičení na MILON CIRCLE také je, že každý klient má svoji vlastní čipovou kartu, na které má nastavení svých tělesných proporcí, které mu přístroj MILON před zahájením tohoto cvičebního programu změří.

Photo 14.09.16 11 31 10

Pak už stačí vložit kartu do každého z přístrojů, který se nastaví přesně tak, jak je to správně. Nemusíte se tedy vůbec bát, že přístroj používáte nevhodným způsobem.
Zátěž a intenzitu cvičení Vám pak nastaví na každém z přístrojů trenér, při prvním tréninku. Vysvětlí Vám také, jakým způsobem a kdy si zátěž máte zvyšovat.

Photo 14.09.16 11 21 37

Dále už cvičíte sami, bez nutnosti rezervace. Na přístroji uprostřed kruhu se měří čas (a stejně tak i na displeji stroje) – Vy tak přesně víte, jak dloho máte cvičit a kolik opakování udělat. Na silových přístrojích cvičíte vždy pouhou jednu minutu, na kardio přístrojích minuty čtyři, mezi střídáním přístrojů máte vždy půl minuty pauzu.

Photo 14.09.16 11 26 06

Funguje to tak, že cvičíte vždy na třech po sobě jdoucích silových strojích (na každém minutu) a pak 4 minuty na kardio přístrojích – crosswalkeru a stacionárním kole. Celý kruh absolvujete dvakrát – na každém z přístrojů tedy cvičíte 2x.
Celý trénink Vám pak zabere včetně půl minutových přestávek zmiňovaných 35 minut, což je fakt skvělé.

Photo 14.09.16 11 20 54

Vedle úspory času také budete trénovat 15x efektivněji. Stroje totiž dávají o 30 % více odporu na zpětném (excentrickém) pohybu. Což znamená, že když tlačíte dopředu zátěž 15 kg, zpět táhnete už 20 kg. Ovšem bez znatelně vyššího úsilí, neboť každý z nás je na zpětném pohybu silnější.

Navíc – výrobce MILON CIRCLE garantuje dosažení vašich cílů již při dodržení cvičení 6x do měsíce. Což Vám ten čas skutečně ušetří – při cvičení pouhých 35 minut. Nedílnou součástí zdravého životního stylu je také stravování.
I s tím Vám v Kantorfitness rádi pomůžou.

Já sama jsem si lekci na MILON CIRCLE zkusila – je opravdu super, že víte přesně, co máte na strojích dělat, s jakou zátěží a intenzitou cvičit a hlavně, jste si jistí, že přístroje používáte správně. Cvičení je tak dokonale efektivní.

Trénink 35 minut opravdu stačí, i když se jedná o relativně krátkou dobu, je intenzita Vašeho tréninku (zátěž) nastavená tak, aby se správně nastartovalo spalování, respektive zrychlil metabolismus – což pocítíte koneckonců sami:)

Super také je, že první lekci na MILON CIRCLE máte v Kantorfitness zdarma, můžete si tedy vše vyzkoušet – a sami se přesvědčíte, že je toto cvičení opravdu skvělé.:) V nabídce máte také dva typy balíčků cvičebních programů na MILON CIRCLE, kdy můžete využívat i nabídku sálových lekcí v Kantorfitness. 

Víc Vám o MILON CIRCLE v Kantorfittness napíšu už brzy…:)

Kantorfitness najdete v Brně na Dobrovského 29, vedle vstupu do areálu Koupaliště Dobrák.

ODKAZ: KANTORFITNESS / web
ODKAZ: KANTORFITNESS / facebook