Beauty review: novinky od Urban Decay!

Kosmetiku značky Urban Decay jsem si oblíbila v podstatě hned, co jsem s ní poprvé přišla do styku. Všechny ty úžasně vypadající věcičky jsou totiž opravdu hodně kvalitní a hlavně, vykouzlí Vám naprosto geniální look:) Dnes pro Vás mám recenzi několika novinek, které tento brand nedávno uvedl na trh. A našla jsem mezi nimi svého velkého favorita v maskování kruhů pod očima, jupííí! Čtěte dál!:)

Produkty Urban Decay Vás zaujmou už na první pohled. Mají úžasné obaly, skoro, jako šperky:) Jsou to prostě luxusní kousky, které už svým vzhledem slibují velké věci. A taky, že ano! Kosmetika Urban Decay má totiž velmi silnou pigmentaci – skvěle drží a vykouzlí úžasný efekt – a to v případě všech věcí (boží jsou třeba rtěnky, ale i oční stíny, tvářenky, bronzery…všechny věci, u kterých obzvášť oceníte dlouhotrvající efekt).

Značka Urban Decay nedávno představila několik novinek – a poskytla mi několik z nich k otestování. Opět se s Vámi ráda o své dojmy a postřehy podělím!

Processed with MOLDIV

ALL NIGHTER MAKE UP
Tento tekutý make up má jedno obrovské plus – je opravdu dlouhodržící, takže poskytuje dokonalý efekt po celou dobu, co ho máte na sobě. Bezchybná pleť, to je přesně to, co od služby make upu požaduji – a můžete si být jisté, že tento Vám vykouzlí naprosto nádhernou pleť.

Photo 07.09.16 9 35 06

Make Up All Nighter má opravdu vysoce silnou pigmentaci, tudíž zajistí i dobré krytí, pleť barevně sjednotí, schová nedostatky – žilky, akné, začervenání, nebo kruhy pod očima. Stačí aplikovat opravdu malé množství a rozetřít.

I přes silnější pigmentaci make up není rozhodně nijak hutný. Snadno se roztírá a na pleti není příliš patrný. Super je matný finiš – pleť vypadá přirozeně, neleskne se – já už jsem ani nepotřebovala nanášet pudr. Matný efekt mi vydržel po celý den, co jsem měla make up na sobě.

Photo 07.09.16 9 35 45 (1)

Make Up All Nighter absorbuje během dne mastnotu, takže se přehnaného lesku rozhodně nemusíte obávat – a to i za předpokladu, že se lehce zapotíte:) Make up je voděodolný, bez obsahu oleje, takže je super i pro ty z Vás, co máte mastnější pleť. Za mě ovšem – řekla bych, že se hodí pro všechny typy pleti, přizpůsobí se, stačí nanést takové množství, které Vám bude vyhovovat.

Úžasný je i obal, který má na přední straně transparentní část – odstín je viditelný na první pohled. Dávkování je pumpičkou.

Photo 07.09.16 9 35 16

NAKED SKIN COLOR CORRECTING FLUID – tekutý korektor
Tak to je ON! Zmiňovaný úžasný korektor na kruhy pod očima. Urban Decay totiž představil pět skvělých tekutých korektorů, kdy každý z nich zakrývá jiný nedostatek.
ZELENÝ – Zelená redukuje začervenání, včetně skvrn a popraskaných žilek. Máte-li celkově zarudlou pleť, smíchejte korektor s podkladovou bází. Docílíte tak jemné korekce.
LEVANDULOVÝ – Vyrovnává bledý nádech pleti, napomáhá neutralizovat žlutý tón.
RŮŽOVÝ – Zahaluje tmavé kruhy pod očima, zejména u velmi světlého typu pleti. Velmi dobře funguje také jako rozjasňovač a pleť celkově oživuje.
ŽLUTÝ – Skvěle se hodí pro krytí tmavých, do fialova zbarvených kruhů pod očima a rozjasnění mdlé pleti.
BROSKVOVÝ – Báječně působí na tmavé kruhy pod očima, tmavé skvrny, žilky a nežádoucí barevné

Photo 07.09.16 9 36 12

Já otestovala růžový korektor – který je právě vynikající na tmavé kruhy pod očima, které mě trápí už mnoho let. Tento korektor má zároveň i rozjasňující funkci, což se v oblasti kolem očí obzvláště hodí.

Photo 07.09.16 9 36 18

Korektor je jemný, krémový, s houbičkovým aplikátorem (podobně, jako třeba lesk na rty). Stačí nanést malé množství a jemně vklepat prsty. Efekt uvidíte okamžitě! Tmavé kruhy zmizí a oční okolí bude krásně projasněné.

Photo 07.09.16 9 36 33

Super je, že korektor nevysušuje, jako to mnohé dělají. Nevyniknou tak tolik vrásky kolem očí. Mikročástečky obsažené v korektoru odráží světlo, tudíž pleť je krásně jasná. Korektory zároveň obsahují antioxidanty – vitamíny C a E, takže pleť dostane jenom to nejlepší.
Za mě momentálně nejlepší věcička na maskování kruhů pod očima – pokud Vás tento problém trápí stejně, jako mě, vřele doporučuji!

RAZOR SHARP – voděodolné tekuté oční linky
Pokud si potrpíte na utlra přesné oční linky, které se neobtiskují – super tip! Tito tekuté oční linky si díky naprosto přesnému a velmi jemnému štětečku můžete vykouzlit s naprostou geometrickou dokonalostí.

Photo 07.09.16 9 36 51

Linky Razor Sharp značka Urban Decay navíc nabízí v tolika úžasných barvičkách (celkem jich je neuvěřitelných 20), že si stačí vybrat „tu svoji“. Já otestovala temně modrou, odstín PUSH – a i když bych si temně modré linky asi nikdy sama nevybrala, tyto vypadají skvěle.

Photo 07.09.16 9 37 31

Já oceňuji, že díky skvělému aplikátoru – štetečku – můžete nakreslit i velmi jemnou, tenkou linku, kterou prostě tužkou neuděláte, i když byste se rozkrájely.

Linky jsou zase velmi silně pigmentované – takže opět výrazné a co je důležité, dlouho vydrží. Super věc, kterou u očních linek obzvláště oceňuji je to, že se neobtiskávají. Stačí nanést, chviličku počkat, až linky zaschnou – a je to:)

Photo 07.09.16 9 37 05

ŠTĚTEC UD PRO
Urban Decay také představila novou řadu profesionálních štětců – najdete mezi nimi všechy, které potřebuje pro bezchybné nalíčení – štětce na make up, tvářenky, oční stíny, nebo rozjasňovače. Já otestovala právě štětec určený k aplikaci rozjasňovačů.

Photo 07.09.16 9 33 17

Štětce mají speciální tvar vytvořený právě k aplikaci daného kosmetického produktu. Jsou ultra jemné, příjemné na pokožce, dokonale po ní kloužou. A pozor – super je, že při výrobě štětců netrpí žádná zvířata – štětce jsou vyrobené ze speciálních syntentických vláken, které jsou na rozdíl od zvířecí srsti neporézní – nedrží tedy žádné bakterie.

Photo 07.09.16 9 33 24

I přes to, že štětce nejsou vyrobené z oblíbené zvířecí srsti /která se na výrobu kvalitních štětců obvykle používá/ je úžasné, jak moc jsou štětce jemné a příjemné. Rozdíl oproti zvřecí srsti absolutně není znatelný.

A pocit, že kvůli Vašim štětcům žádné zvíře netrpělo? Pocit k nezaplacení!

MOONDUST EYESHADOW PALETTE
Tak tahle paletka oční stínů, tak mě fakt baví! Však mrkněte na ty barvičky, nádhera, že?

Photo 07.09.16 9 32 07

Na někoho možná moc barevně – divoké, ovšem, na večírky, na oslavy, nebo jen tak, když chcete trochu třpytivý look – úžasné záležitosti! Paletka obsahuje celkem 8 třpytivých stínů, které mají dokonalé barvičky opět s výraznou a velmi silnou pigmentací.
Tyto stíny mají v sobě speciální velmi lesklé a třpytivé mikročástice, díky který se dokonale leskou. Nic takového jsem zatím u jiných stínů se třpytkami neviděla.

Photo 07.09.16 9 32 13

Super také je, že stíny při aplikaci nepráší a Vy nemáte „potřpytkovaný“ celý obličej, tak, jak tomu v případě mnoha jiných stínů se třpytkami bývá.
Efekt je opět hodně dlouhodržící, stíny jsou „na svém místě“ po celou dobu, co je máte na očích. Opravdu skvělé!

Photo 07.09.16 9 32 18

Nádherný je zlatavý ostín LITHIUM a stříbrný GRANITE – boží k černým matným stínům pro vytvoření dokonale kouřových očí. Já si oblíbila i odstín LIGHTYEAR – zelený, k hnědým očím vypadá dokonale. Modrý a fialkový stín – super na party! A odstín SPECTER jemňounce růžový, já nosím v lehkém nanesení i pro běžný den.

Photo 07.09.16 9 34 33

Kosmetiku značky Urban Decay koupíte výhradně v parfumerii Sephora (v Brně v Olympii), nebo přes web Urban Decay, viz odkaz níže.

ODKAZ: URBAN DECAY/web, eshop
ODKAZ: URBAN DECAY/facebook

ODKAZ: PARFUMERIE SEPHORA/web
ODKAZ: PARFUMERIE SEPHORA/facebook