Využijte skvělou akci na laminaci obočí & lash lifting v salonu H.a.p.i.!

O salonu H.a.p.i., který najdete v Brně na Minské 18, vám tu píšu poměrně často – chodím sem pravidelně hlavně na pedikúru, laminaci obočí a byla jsem tu i na lash liftingu. Tyto neinvazivní úpravy vašeho obočí a také řas jsou opravdu skvělé, nevěřili byste, jak díky nim „prokouknete“! Iva, která v salonu pracuje, je opravdu moc šikovná a precizní, vřele vám tedy veškeré procedury v salonu H.a.p.i. doporučuji! I proto – musíte vědět o moc fajn akci, kterou tu teď mají – pokud se objednáte na laminaci obočí a lash lifting zároveň, zaplatíte místo 1780,- jen 1480,-. Tato akce platí do 30. června! Víc o laminacích i lash liftingu v následujícím článku…

Sama jsem zastánkyní – co se zjevu týká – v první řadě přirozenosti. Zatím jsem nepodstoupila ani žádný invazivní zákrok v obličeji, nelíbí se mi nalepené řasy a cokoliv „umělého“. Ale i tak – chci samozřejmě vypadat co nejlépe. Což tedy a upřímně, je v mém věku už čím dál těžší! :)

I přesto, o náš zevnějšek můžeme stále pečovat, a to i bez nutnosti zmiňovaných invazivních terapií.
Mezi mé oblíbené procedury, co se týká vylepšení vzhledu, patří na prvním místě laminace obočí, nebo lash lifting!

Právě na obě procedury chodím do salonu H.a.p.i. na Minskou, ke slečně Ivě a povím vám, jsem tu tak spokojená! Iva je neuvěřitelně precizní, moc šikovná – a to i v rámci dalších služeb, které v salonu nabízí (kosmetika, chemický peeling, nebo pedikúra).

Pravě za zmiňovanou laminaci a lash lifting mají nyní v salonu H.a.p.i. i skvělou akci, kterou je škoda nevyužít!
Pokud se objednáte na laminaci obočí a lash lifting zároveň, zaplatíte místo 1780,- jen 1480,-. Tato akce platí do 30. června.

Pár slov k laminaci i lash liftingu – pro vás, „neznalé“ :) – o co se tedy jedná?

Laminace je technika narovnání a zafixování rovného tvaru chloupků obočí. Díky tomu drží chloupky v požadovaném tvaru, jsou napřímené a vyčesané vám pak vytvarují perfektní tvar obočí.

Iva dlouhé chloupky nezastřihuje (pokud sami nechcete), čímž docílí krásné hustého, přirozeného obočí. Chloupky obočí je možné v rámci úpravy laminací i nabarvit, čímž se celkový plný efekt obočí ještě více zdůrazní. Toho zde využívám také já! :)

Jinak na laminaci obočí v salonu H.a.p.i. si vyčleňte cca hodinku času. Efekt vám pak vydrží cca 3 týdny až měsíc.

U lash lifting se pracuje pouze s vašimi vlastními řasami, které se rozčešou a přes speciální podložku, v podstatě malou „natáčku“, se natočí a zafixují do požadovaného tvaru.
Celá procedura lash liftingu zabere něco málo přes hodinku. Řasy i oční okolí se odlíčí a odmastí, poté se řasy rozčešou na speciální podložce, nanáší se speciální gely, které chloupky řas otevřou, dále je zafixují v požadované poloze.

Řasy se během lash liftingu závěrem také nabarví, nanese se na ně i speciální vyživující sérum.

Co je skvělé – tato metoda je velice šetrná, řasy se nijak neničí, nehrozí vypadávání… Zároveň, lash lifting se dá podstoupit i u zvýšené citlivosti očí. Sama jsem těžký alergik, oči mám nyní velmi citlivé a žádný z použitých produktů mě nijak nedráždil.

Dámy, určitě vám moc doporučuji obě procedury vyzkoušet, věřím, že budete nadšené! Zárukou je krásný a hlavně, přirozený vzhled. A využijte i zmiňovanou akci za super cenu, stojí to za to!

Salon H.a.p.i. najdete v Brně na Minské 18.

ODKAZ: SALON H.a.p.i. / web
ODKAZ: SALON H.a.p.i. / facebook
ODKAZ: SALON H.a.p.i. / instagram