Výběr toho nejlepšího ze slev v Olympii pokračuje! Gaudí, Mango a Pepe Jeans!

Výběr toho nejlepšího z výprodejových akcí v Olympii pokračuje!

V průběhu celého ledna Vám přinášíme pravidelné tipy na to nejlepší z akcí a slev, které právě probíhají v našem největším nákupním centru – v brněnské Olympii. A že je opravdu z čeho vybírat! Téměř všechny obchody zde zlevnily své zboží – často až o více jak 50%, takže máte v tuto chvíli tu nejlepší příležitost pořídit si něco, co zrovna potřebujete, nebo si tu můžete jen tak udělat radost;) A moc dobře znám, že když si koupíte něco „výhodně“, je ta radost o to větší – souhlasíte?:)

Dnes se podíváme na další módu – vybrala jsem další tři z mých oblíbených značek – a věřím, že své příznivce mají i mezi Vámi:)

GAUDÍ – italská značka, která si mě získala už dávno svým nápaditým designem a modely, které v sobě kombinují punc elegance se sportovním duchem. Líbí se mi pohodlné materiály, široká škála barev – mezi kterými v každé kolekci nechybí i moje oblíbené „neonky“.

Photo 28.12.14 13 46 35

Úžasné jsou v GAUDÍ také svetříky, mikiny – každému kousku nechybí nějaký zajímavý detail – výšivka, kování, barevná aplikace, nebo jiné zdobení.

gau2

gau6

gau8

V GAUDÍ si ovšem vyberete i z mnoha nabízených tipů džínů, nebo kabelek:

gaU11

gau3

gau10

Na další zajímavé kousky z obchodu GAUDÍ se podívejte do naší fotogalerie!
V GAUDÍ platím během ledna slevy 30 – 50%

MANGO! Tato španělská značka se těší snad po celém světě obrovské oblibě. I já se musím přiznat, že modely z MANGA miluji. Mám ráda ženskost střihů, eleganci a krásné materiály – přitom stále za dostupné ceny. A i v MANGU v Olympii platí samozřejmě během ledna slevy – takže máte opravdu skvělou příležitost koupit si tu něco krásného na sebe – navíc za super cenu:)

Photo 28.12.14 13 35 28

Já si pravidelně, každý rok v lednu, kdy jsou výprodeje, koupím v Mangu několikery džíny – ceny jsou senzační – už od 299,- za kus! A seženete tu opravdu spoustu tipů a barev – i moje oblíbené „boyfriendy“.

man4

Photo 28.12.14 13 36 11

Velký výběr je v MANGU také různých kabátků, bund a vestiček. Pokud potřebujete „doladit“ svoji zimní výbavu, máte tu nejlepší šanci;)

Photo 28.12.14 13 40 19

Photo 28.12.14 13 40 08

Radost Vám ovšem může udělat i krásná kabelka – by Mango:)

man1

Další modely z MANGA, které jsme pro Vás nafotily, najdete ve fotogalerii.
V MANGU platí během ledna slevy až 50%.

PEPE JEANS. Značka PEPE JEANS je originální, nadčasová, sportovně – elegantní. Pokud se ve svém stylu oblékání rádi odlišujete od ostatních, je pro Vás tento módní label to pravé. Já si od PEPE JEANS oblíbila hlavně džíny, které tu jsou opravdu přenádherné – v mnoha tipech střihů a zpracování.

pepe2

Zaujaly mě tu ovšem i boty:

Photo 28.12.14 13 57 25

Photo 28.12.14 13 57 40

Photo 28.12.14 13 59 40

PEPE JEANS kromě džínů ovšem nabízí také další nápaditou módu – košile, halenky, svetříky, topy – a to jak pro dámy, tak pro pány a dokonce i děti:)

pepe8

pepe1

pepe6

pepe4

Další úžasné modely z PEPE JEANS si prohlédněte ve fotogalerii.
V PEPE JEANS platí během ledna sleva 30 – 50%.

Všechny výše zmíněné obchody najdete v brněnské Olympii.

ODKAZ: Olympia Centrum Brno/web
ODKAZ: Olympia Centrum Brbo/facebook