2. díl výběru šperků z Olympie!

Při našem lovu v Olympii jsme našly několik obchodů s krásnými šperky – ve slevách. Celkově bylo úžasných kousků hodně, tak jsem se rozhodla je rozdělit do dvou článků. První z nich z obchodů Dyrberg/Kern a Storm si můžete přečíst zde: Výběr nej šperků z Olympie.

Dnes to bude výběr z obchodů Swarovski a Mark Pjetri. 

Jak je známo, šperky zdobí ženu a ženy šperky milují! V tomto případě to bude hlavně o blyštivých kamíncích:) A kde jinde se to nejvíc blýská, než v obchodě SWAROVSKI. Myslím, že tento obchod není třeba představovat. Tuto značku můžete potkávat všude po světě. A jejich krystaly poznáte na dálku:) Tady jsou kousky, které právě teď najdete ve slevě:

image

Jemné šperky, jako jsou tyto, budou v módě pořád. Můžete je nosit jak k džínům, tak ke společenským šatům. Navíc si teď díky slevě můžete pořídit celý set. Věřte, že ho budete mít na opravdu dlouho!

image

Dětinsky roztomilé, ale krásné… Tento Mickey vypadá skvěle:)

image image image

Klenotnictví Mark Pjetri najdete kousek od kavárny Starbucks. Myslím, že je to poměrně nový obchod v Olympii, protože jsem si ho dosud nevšimla. Tento obchod v sobě však ukrývá pravé skvosty. Najdete tu snubní prsteny, diamanty, zlaté šperky, hodinky a další nádhery.

Pokud jsou mezi Vámi pánové, kteří právě plánují koupi prstýnku k zásnubám, pak se tam běžte mrknout, protože zde mají obrovský výběr!

A samozřejmě, pomalu začne období svateb, takže Vy, co ji tento rok plánujete, berte to jako tip od nás:)

image image image image image image image

Všechny obchody najdete v brněnské Olympii.

Více fotek si prohlédněte ve fotogalerii

ODKAZ: Olympia Centrum Brno/web
ODKAZ: Olympia Centrum Brno/facebook