Vy ještě nemáte svůj XENTAN?

Na facebooku jsme Vás už několikrát na tuto prémiovou samoopalovací kosmetiku upozorňovaly. Myslíme si ovšem, že produkty XENTAN stojí za samostatný článek u nás na blogu!

Jde totiž o ty nejlepší samoopalováky, které jsme vyzkoušely. A o tom Vám prostě napsat musíme ;)

image

O samoopalovací kosmetiku jsem se začala zajímat poté, co jsem už nechtěla chodit do solária a přesto jsem nechtěla být přes zimu „jak běloba“.

Moje první zkušenost s XENTANem byla  více než před rokem a půl, kdy mi o něm řekla kamarádka, dokonce mi ho půjčila na vyzkoušení. Šlo o výrobek Deep Bronze Luxe . Vysvětlila mi, jak ho používat, protože to je jedna z nejdůležitějších věcí, aby byl výsledek precizní. Pokud ale vlastníte tzv. aplikační rukavičku, tak to je hračka. „Samoopalováky“ používám večer po sprše. Hned poprvé jsem si nanesla krém na celé tělo, krém je zabarvený, takže dobře vidíte, kde už jste ho aplikovali a kde je potřeba ho více rozetřít.  No a světe div se, já se ráno probudila opálená jako od moře:) Takovou krásnou, olivovou barvu jsem opravdu nečekala. Bála jsem se, že budu flekatá nebo oranžová a nic takového se nestalo!:)

Takže jsem se rozhodla hned Deep Bronze Luxe od  XENTANu koupit. Po pár aplikacích jsem to „měla v ruce“. Někdy ho použiju jen na obličej a krk, to pak nemusím nosit ani make up a člověk vypadá zdravě:) Tón opálení si můžete sami zvolit, podle toho, kolik krému nanesete. Já to dělám tak, že nanesu přiměřené množství a za dva dny to zopakuji, a to je pak barvička, která Vám vydrží pěkně dlouho… Nestalo se mi, že by se XENTAN vymýval a dělal fleky. Prostě nikdo ani nepozná, že to není přirozené opálení.

image

Produkty XENTAN nádherně voní, většinou po kokosu, karamelu nebo vanilce. Dokonale hydratují Vaši pokožku a svým složením se o ni krásně starají.

Včera jsem se natřela dalším jedním z nejoblíbenějších produktů, a to Dark Lotion, jsem nemocná a opravdu bílá, takže jsem si dopřála třošku více barvičky a hned je na mě lepší pohled:)

Vy si můžete vybírat z velkého množství výrobků podle intenzity opálení a konzistence. Koupit můžete i doplňkovou řadu výrobků, důležitých pro dokonalé „samoopalování“ – jako jsou peelingy (důležité pro očištění pokožky), aplikační rukavici – doporučuji!!!, hydratační mléka a další.

image

Na webových stránkách XENTAN je krásně popsané, jak si vybrat ten pravý výrobek pro Vás!

Výrobky získávají ocenění v prestižních lifestylových časopisech, jako jsou Cosmopolitan, Harper’s Bazaar a další, kde se o nich také dočtete.

Nakupovat můžete na  XENTAN/WEB/E-SHOP

Xentan na facebooku: XENTAN/FACEBOOK