Boty, boty, botičky – v Olympii za skvělé ceny – Baťa, Aldo, CCC!

Jsme tu s další nabídkou nákupního centra Olympia, tentokrát to budou botičky ze tří obchodů – Baťa, Aldo a CCC. Nečekejte nic divokého, zaměřila jsem se na obuv, kterou můžete nosit denně.

Českou značku Baťa znají všichni a věřím, že všichni už jste od Bati měli nejedny boty:) V Olympii najdete obrovský obchod s velikým výběrem pro dámy, pány ale i děti. Ceny bych řekla, že jsou velmi dostupné. Všimla jsem si, že v posledních kolekcích se objevují dost vydařené modely, podobné těm od slavných módních návrhářů. Mrkněte, co jsem pro Vás našla ve slevách – u Bati!

image

Černé lodičky by neměly ve Vašem botníku chybět! Je to všestranná záležitost a můžete je vzít na všechny příležitosti, jako jsou svatby, plesy, promoce, prostě oslavy všeho druhu. Tyhle „chlupatky“ jsou krásný a určitě Vás v nich nikdo nepřehlédne!:)

image

Na tyto kozačky jsem se už několikrát dívala, protože mě jako první vždy trkly do oka. Vypadají krásně, dělají úzkou nožku. Zpracování se zdá být hodně kvalitní. Jsou to boty, které určitě vydrží několik sezón!

image

Tady jsou jedny úžasné botky na ples. Vzhledem k tomu, že je plesová sezóna v plném proudu, tak jsem si říkala, že by bylo dobré Vám je vyfotit. Opět velmi povedený model.

 

image

A tady něco pro pány! Ve slevě pořídíte i jarní obuv, která bude brzy aktuální. Takže pokud nějaké nové boty na jaro potřebujete, podívejte se, co Vám Baťa nabízí!

image image image

Samozřejmě jsem nemohla opomenout vyfotit čím dál tím víc oblíbený obchod ALDO. Obchůdek není největší, ale je fakt, že se tam dostanou koupit jedny z nejlepších bot. Nabídka ve slevách byla veliká a je určitě z čeho vybírat. Posuďte sami!

image

Jak si můžete všimnout z fotek, je tu velký výběr klasických vysokých kozaček v černé a hnědé barvě, jak na vysokém, tak nižším podpatku. Opět klasika, co se hodí ke všemu.

image image image

Ovšem, ve slevách byla i spousta překrásných lodiček! Pokud jste lodičkový typ, tak hurá do ALDA, protože jsou právě teď za super ceny!

image

Poslední obchod, který jsem navštívila, byl CCC. Je přestěhovaný do nových větších prostor, místo Rockpointu. Takže se tu vejde mnohem více zboží. Opět jsem pro Vás vybrala pár kousků, které si vyloženě říkaly o fotku:)

image image image image image

Všechny obchody najdete v brněnské Olympii.

ODKAZ: Olympia Centrum Brno/web
ODKAZ: Olympia Centrum Brno/facebook